Wilt u graag meer informatie? Vraag het aan onze experts!

Vraag vrijblijvend advies aan

Verzendkokers

Wanneer u producten als kalenders, posters of tekening wilt verzenden bieden verzendkokers de uitkomst. Met een koker beschermt u deze opgerolde documenten. Wij hebben vierkante, ronde en brievenbuskokers in het assortiment. Deze dozen kunnen wij ook op maat voor u vervaardigen. Bij Bonsema Verpakking zijn de verzendkokers in grote en kleine aantallen te bestellen. Dit is perfect wanneer u een kleinere ondernemer bent en niet een grote voorraad nodig heeft!

Verzendkokers vierkant

Wij hebben verschillende soorten kokers, zo ook verzendkokers vierkant. De vorm van deze verzenddozen zorgt ervoor dat u ze makkelijk kunt stapelen en daardoor minder ruimte in beslag nemen. U kunt de verzendkokers vierkant ook laten bedrukken bij Bonsema Verpakking. Door de bedrukking personaliseert u de kartonnen dozen en krijgen ze een stijlvol uiterlijk. Deze bedrukking kan het logo van uw bedrijf zij of een vrolijke tekst of afbeelding. Uiteraard is het bedrukken van verzenddozen mogelijk in kleine en grote hoeveelheden.

Verzendkokers A3

Heeft u posters van groot formaat? In de verzendkokers A3 kunt u deze versturen zonder dat deze beschadigd raken. Wanneer u weinig ruimte hebt om alle dozen te bewaren kunnen wij in overleg uw voorraad bewaren. Hierbij profiteert u van een supersnelle levering. Naast verzendkokers van A3 formaat hebben wij ook folie, tape en vulmateriaal in het assortiment. De tape kunt u ook bedrukken met uw logo. Bonsema Verpakking, de oplossing voor uw verzending!

Verzendkokers bestellen

U kunt de verzendkokers bestellen in onze webwinkel of vraag eenvoudig een offerte aan! Naast verpakkingsmateriaal kunt u bij ons terecht voor werkkleding, magazijnbenodigdheden en kantoorartikelen. Deze kunt u ook laten bedrukken! Heeft u vragen over het bestellen van verzendkokers? Neem dan contact op met de klantenservice. Onze adviseurs helpen u graag verder om tot de perfecte oplossing te komen. Bonsema Verpakking heeft service hoog in het vaandel en daarom staan wij altijd voor u klaar!