Tape

Bent u op zoek naar tape om uw verpakkingsmaterialen veilig te verzenden? Dan bent u bij Bonsema Verpakking aan het juiste adres. In ons ruime assortiment vindt u diverse soorten, zoals aluminium tape, strapping tape, dubbelzijdige tape, flament tape, papieren tape en waarschuwingstape.

Verschillende soorten tape

De aluminium tape is geschikt voor het afdichten van isolatiematerialen en zorgt voor een dampdichte afdichting. Onze strapping tape wordt gebruikt om verpakkingsdozen veilig op een pallet vast te zetten en beschadigingen door het verschuiven van de dozen te voorkomen Met de dubbelzijdige tape kan je eenvoudig producten aan elkaar vast plakken zonder lijm te gebruiken of op een snelle manier iets ophangen.

Tape is een zeer geschikt materiaal om uw dozen op een goede en veilige manier te sluiten. Wij bieden hiervoor speciale verpakkingstapes aan. Filament tape is een veelzijdige tape dat gebruikt kan worden voor verschillende doeleinden zoals: het vastzetten van dozen of pallets of het bundelen van verschillende producten. Papieren tape is ideaal voor het sluiten van dozen in één handomdraai, daarnaast is het milieuvriendelijk, aangezien het gerecycled kan worden.

Tape bedrukken

Naast de standaard soorten tape, bieden wij de mogelijkheid om uw tape bij ons te laten bedrukken! U heeft keuze uit uit meerdere kleuren en lengtes van de tape. Wilt u meer informatie over het laten bedrukken van tape? Neem dan contact op met onze klantenservice.

Tapemachines en dispensers

Naast het grote aanbod met verschillende tapesoorten hebben wij ook tapemachines in het assortiment waarmee u gemakkelijker tape op dozen aan kunt brengen. Ook verkopen wij tape dispensers, waarmee je op een eenvoudige en handmatige manier de kartonnen dozen kan sluiten.

Contact

Neem contact met ons op voor een op maat gemaakte offerte of bezoek een van onze showrooms in Groningen of Hoogeveen.

* verplicht