Wilt u graag meer informatie? Vraag het aan onze experts!

Vraag vrijblijvend advies aan

Tape

Voordat u een pakket ter verzending aanbiedt bij uw postkantoor, plakt u er uiteraard eerst een etiket op. Natuurlijk zorgt u dat de doos of envelop niet zo gemakkelijk geopend kan worden door deze zorgvuldig met tape af te sluiten. En laten nou zowel verzendmaterialen als dergelijke onmisbare accessoires precies zijn waar Bonsema Verpakking in gespecialiseerd is! Met de diverse soorten plakband wordt iedere verzenddoos volledig dichtgemaakt, om in een perfecte staat bij de ontvanger aan te komen. Vertrouw op de kwaliteit van Bonsema Verpakking!

Tape soorten

Ons ruime aanbod stelt u in staat om uit verschillende tape soorten te kiezen. Waar moet uw verpakkingstape precies aan voldoen? Garandeer stevigheid van de verzegeling met filament tape dankzij de geweven draden. Wanneer vast ook echt vast moet zitten, kiest u voor pvc tape met polyvinylchloride als basis. Het maakt geen geluid wanneer het afgerold wordt en hecht direct aan onder andere papier, kunststof en karton. Hoge temperatuurschommelingen zijn geen probleem voor kunststof tape soorten! Een iets voordeliger variant van pvc plakband is pp tape (polypropyleen). Ook dit type afplakmateriaal vindt u bij Bonsema Verpakking in groten getale!

Tape bedrukkingen

Een persoonlijk tintje voor een verzending is nooit weg! Bonsema Verpakking kan dan ook voor professionele tape bedrukkingen zorgen. Net als op uw verzendmateriaal zelf kan dan bijvoorbeeld uw huisstijl of bedrijfslogo komen te staan. Tevens heeft u de mogelijkheid ervoor te kiezen een persoonlijke boodschap op de verpakking achter te laten met behulp van bedrukte tape! Bent u benieuwd naar de vele mogelijkheden? Neem dan gerust contact op met Bonsema Verpakking over de diverse opties die u heeft voor tape bedrukkingen.

Tape op maat

Zoveel lengtes, zoveel breedtes; is tape op maat niet gewoon veel handiger? Uiteraard! Bovendien bent u hiervoor bij Bonsema Verpakking helemaal aan het juiste adres! Of u nu op zoek bent naar kunststof of papieren tape, kies altijd voor de kwaliteit die alleen Bonsema Verpakking u kan bieden! Met tape op maat krijgt u de materialen van uw verzegeling precies zoals u ze hebben wilt. Waar vindt u dergelijke service nou nog? Bij Bonsema Verpakking natuurlijk!

Tapemachines en dispensers

De wereld draait gewoon door en ook de automatisering staat niet stil. Daarom is het ook mogelijk bij Bonsema Verpakking om uw pakketten door middel van tapemachines en dispensers te verzegelen. Denk hierbij niet alleen aan grote maar ook aan kleine, handzame apparaten die u wel vaker in magazijnen ziet. Boven het handvat daarvan bevindt zich een rol tape, met een sleuf aan het einde die van een kartelrand voorzien is. Hiermee wordt de tape afgebroken zodra de gewenste lengte is bereikt. Wilt u meer weten over tapemachines en dispensers van Bonsema Verpakking? Kom dan gerust eens langs in één van onze filialen te Groningen of Hoogeveen.