Wilt u graag meer informatie? Vraag het aan onze experts!

Vraag vrijblijvend advies aan

Filament tape

Steviger dan filament tape wordt het niet. Dit type verzegeling is gemaakt van polypropyleen en voorzien van een zogeheten hotmelt-belijming. In eender welk patroon zijn hier voor extra robuustheid vezeldraden aan toegevoegd. Filament tape staat bekend om de snelle kleefkracht voor een perfecte hechting. Bij Bonsema Verpakking heeft u de keuze uit diverse soorten. Bent u benieuwd naar de vele voordelen die dit verzegelingsmateriaal voor uw verpakkingen? Lees dan snel verder of kom eens langs!

Filament tape lengte versterkt

De sterkte van pvc tape kan niet op tegen filament tape die in de lengte versterkt is. Dit wil zeggen dat de vezeldraden, die de verzegeling van extra stevigheid voorzien, in de lengte zijn aangebracht. Bij Bonsema Verpakking heeft u een ruime keuze waar het deze materialen betreft. Zo kunt u uw filament tape, die in lengte versterkt is, uitkiezen in vele verschillende breedtes. Heeft u speciale wensen betreffende de afsluiting van uw pakketten? Laat het gerust aan ons weten zodat we u persoonlijk kunnen adviseren.

Filament tape kruis versterkt

Zomaar losscheuren is al niet mogelijk met filament tape. Wanneer deze kruis versterkt is, weet u pas echt zeker dat het muurvast zit! Zeker aangezien de vezeldraden kruislings - in een ruitvorm - over de tape verspreid zijn. Wegens de enorme stevigheid zult u wel een mes of een betrouwbare tapedisenser nodig hebben om dit materiaal in stukken op te delen. Door voor filament tape dat kruis versterkt is te kiezen, weet u zeker dat u zich om de verzegeling van uw pakketten geen enkele zorgen hoeft te maken!

Filament tape toepassingen

Naast het dichtplakken van kartonnen dozen heeft filament tape nog meer toepassingen. Het is namelijk zo sterk dat u er gemakkelijk stalen buizen mee bijeen houdt. Ook hout en andere materialen kunnen er op praktische wijze mee worden gebundeld. Zo vindt u bij Bonsema Verpakking verpakkingstape die multi-inzetbaar is! Wilt u meer weten over filament tape en de vele toepassingen ervan? De experts van Bonsema Verpakking vertellen u er graag meer over in de showrooms te Groningen en Hoogeveen. Hier kunt u direct al onze verpakkingsmaterialen bekijken en uitzoeken!