Wilt u graag meer informatie? Vraag het aan onze experts!

Vraag vrijblijvend advies aan

Bedrukte tape

Een perfect pakket is geheel tot in de puntjes verzorgd. En dan bedoelen we niet alleen de inhoud! Door middel van een afbeelding op het karton of zelfs het gebruik van bedrukte tape, met bijvoorbeeld uw logo of huisstijl, kan de ontvanger direct merken dat er tijd en aandacht aan de verzending is besteed. U wint zodoende het vertrouwen van uw klanten en ze zullen telkens weer bij u terugkeren! Kan uw onderneming wel wat exposure gebruiken? Kies dan voor de bedrukte tape van Bonsema Verpakking!

Bedrukte tape kleine oplage

U heeft misschien niet constant pakketten te verzenden. Daarom doet u er verstandig aan bij Bonsema Verpakking uw bedrukte tape in kleine oplage te bestellen! Hierbij heeft u de keuze uit tape met een eigen ontwerp maar ook waarschuwingstape/markeringstape behoort tot onze vele mogelijkheden. Kortom, u hoeft voor die paar verzendingen geen mega orders te plaatsen of gigantische bedragen neer te leggen. Onze bedrukte tape in kleine oplage biedt uitkomst!

Bedrukte tape bestellen

Voor het personaliseren van uw pakketten kunt u bij Bonsema Verpakking met groot gemak uw bedrukte tape bestellen. Geef simpelweg uw wensen aan ons door en we gaan voor u aan de slag. Heeft u nog geen afbeelding of kleurenschema dat u op de tape wilt zien prijken? Geen enkel probleem! Vertel de professionals van Bonsema Verpakking wat ongeveer uw bedoeling is en we maken de gewenste afdruk op de door u gekozen soort tape. Dit kan bijvoorbeeld papieren tape maar ook pp tape zijn. Heeft u moeite met kiezen? Vraag dan aan onze experts welk type tape voor uw doel het meest geschikt is.

Bedrukte pvc tape

Voor de echte stevige afsluiting van uw pakket met een professionele uitstraling kiest u voor de bedrukte pvc tape van Bonsema Verpakking. Het hecht onmiddellijk aan onder andere karton, papier en kunststof en is geruisloos tijdens het afrollen. Ook de iets voordeliger polypropyleen tape is een mogelijkheid; deze hoort u echter wel degelijk wanneer u uw pakketten ermee verzegelt. Voor een kleine meerprijs gaat u er kwalitatief zeer op vooruit wanneer u toch voor de bedrukte pvc tape van Bonsema Verpakking kiest!