Zakken

Bij Bonsema Verpakking hebben wij een breed assortiment zakken. Deze zijn ideaal als cadeauverpakking, of om etenswaren in op te slaan. Daarbij hebben wij ook zakken die te gebruiken zijn in de horeca denk bijvoorbeeld aan kratzakken, container zakken, harmonica zakken of krimpzakken. De bruine monsterzakken zijn dankzij de verstevigde bodem uitermate geschikt om zwaardere producten in te verzenden. De bruine monsterzakken worden gemaakt van kraftpapier.

Zakkensluiter

Als u gebruik maakt van een zakkensluiter, kunt t al uw zakken eenvoudig en efficiënt afsluiten. Hierdoor kan het inpak proces eenvoudig worden versneld en kunt u weer snel aan de slag met de volgende verzending.

Voor zowel plastic zakken en papieren zakken bent u bij Bonsema Verpakking aan het juiste adres. Heeft u moeite met het kiezen van de juiste soort zak of kunt u de juiste zakkensluiter niet vinden? Geen probleem! Neem dan gerust contact op met onze klantenservice, wij staan altijd klaar om te helpen met het vinden van de juiste zakkensluiter voor uw product.

Veilig verzenden

De plastic zakken en de papieren zakken zorgen ervoor dat u uw producten stof- en vochtvrij kunt verzenden. Wilt u uw product in een andere verpakking veilig verzenden? Maak dan gebruik van één van onze vele soorten kartonnen dozen in combinatie met één van onze soorten opvulmaterialen. Het opvulmateriaal zorgt ervoor dat uw product veilig in de verzenddoos blijft zitten. Zo bent u verzekerd dat uw product in goede staat aankomt.

Contact

Neem contact met ons op voor een op maat gemaakte offerte of bezoek een van onze showrooms in Groningen of Hoogeveen.

* verplicht