Wilt u graag meer informatie? Vraag het aan onze experts!

Vraag vrijblijvend advies aan

Zakken

U kunt uw producten hygiënisch verpakken en vervoeren met de handige zakken van Bonsema Verpakking! U vindt bij ons verschillende soorten zakken van plastic en papier. Zo hebben we onder andere harmonicazakken, kratzakken en monsterzakken. De zakken zijn zeer geschikt voor het verpakken van bijvoorbeeld etenswaren. Omdat de plastic zakken transparant zijn, kunt u er ook uitstekend uw producten in presenteren. U bestelt de zakken eenvoudig online bij Bonsema Verpakking!

Zakken kopen

Bij ons kunt u grote en kleine aantallen zakken kopen. De prijzen ziet u eenvoudig online. Wilt u meer dan 500 stuks bestellen? Vraag dan een offerte aan. We nemen vervolgens snel contact met u op. Over het algemeen verkopen we onze zakken per 100 stuks, tenzij anders aangegeven. Het is u misschien ook opgevallen dat de dikte van de plastic zakken wordt aangegeven in my (micrometer). Een zak kan bijvoorbeeld 20my zijn, dit is een dikte van 0,02 mm. Wanneer u zakken gaat kopen bij Bonsema Verpakking, kunt u rekenen op een snelle levering!

Zakken papier

U vindt bij Bonsema Verpakking verschillende zakken van papier, zoals monsterzakken en suikerzakken. De eerste variant is erg handig als u een dikker rapport of document wilt verzenden dat niet in een normale envelop past. Onze monsterzakken zijn voorzien van twee rillijnen en drie sluitgaatjes. Voor het verpakken van zwaardere levensmiddelen bieden we u suikerzakken met een stevige vouwlijn. U kunt deze zakken van papier bestellen in een doos van 10 kilo.

Zakken plastic

Naast papieren zakken vindt u bij Bonsema Verpakking een ruim aanbod zakken van plastic. Wij hebben:

Deze zakken zijn deels bedoeld om uw producten in te verpakken, zoals de vlakke, harmonica- en krimpzakken. De krat- en containerzakken zijn bedoeld om uw kratten en container(s) schoon te houden. Bovendien vindt u in ons aanbod zakken van plastic kledinghoezen. Hiermee houdt u uw kleding schoon en kreukvrij!

Zakken bestellen

Wilt u graag zakken bestellen, maar heeft u nog vragen? U vindt al veel informatie bij de producten zelf, maar u kunt natuurlijk ook contact opnemen met één van onze medewerkers. We staan graag voor u klaar! Bonsema Verpakking is totaalleverancier van alles wat met verpakking te maken heeft. Daarom kunt u naast papieren en plastic zakken bestellen ook bij ons terecht voor onder andere uw kartonnen dozen, tape en folie. Wij hebben onze producten ruim op voorraad!