Wilt u graag meer informatie? Vraag het aan onze experts!

Vraag vrijblijvend advies aan

Verpakkingsfolie

Om uw pakketten zo veilig mogelijk te verzenden, maakt u natuurlijk gebruik van kwaliteitsmateriaal als het om verpakken gaat. Op het gebied van verpakkingsfolie bent u dan bij ons aan het juiste adres. Wij bieden u namelijk een breed assortiment aan met onder andere sealfolie, stretchfolie en handwikkelfolie. Hiermee beschermt u uw te verzenden producten en kunt u bovendien gemakkelijk verschillende kartonnen dozen bundelen. Een groot voordeel van verpakkingsfolie is dat het erg gemakkelijk en snel in gebruik is. Kies Bonsema verpakking voor stevig materiaal waar u op kunt rekenen!

Verpakkingsfolie transparant

Naast dat u uw ladingen kunt bundelen, beschermt u ze ook tegen stoten en stof en vocht wanneer u ze inpakt met verpakkingsfolie dat transparant is. Het voordeel van het doorzichtige folie is dat u binnen één oogopslag kunt zien welke producten eronder zitten. Met machinefolie heeft u binnen een mum van tijd al uw palletvrachten voorzien van een degelijke laag verpakkingsfolie transparant. Zo kunt u ze met een gerust hart opslaan of verzenden!

Verpakkingsfolie op rol

Bij Bonsema Verpakking helpen wij u graag om de risico’s op beschadiging van uw pakketten zo klein mogelijk te houden tijdens de verzending. Daarom bieden wij u verschillende soorten verpakkingsfolie op rol aan. Zo kiest u altijd de geschikte soort voor uw vracht! Wij hebben bijvoorbeeld ook schuimfolie in verschillende diktes om uw breekbare producten te beschermen. Verpakkingsfolie op rol hebben wij altijd in verschillende maten op voorraad. Twijfelt u welke soort of maat u nodig heeft? Neem dan gerust contact met ons op. Onze experts staan u graag te woord!