Wilt u graag meer informatie? Vraag het aan onze experts!

Vraag vrijblijvend advies aan

Schuimfolie

Natuurlijk houdt u er rekening mee dat u de juiste maat kartonnen doos uitkiest voor uw pakketten. Toch zit een ongeluk altijd in een klein hoekje! Daarom is het belangrijk om uw producten goed te beschermen. Schuimfolie verkleint het risico op beschadigingen aanzienlijk. Dit is een schokabsorberend folie dat bovendien uw transport beschermt tegen krassen. Daarbij is het materiaal elastisch en dus makkelijk vormbaar naar ieder product. Bescherm uw producten met schuimfolie van Bonsema Verpakking!

Schuimfolie verpakkingsmateriaal

Wanneer u op zoek bent naar een materiaal voor oppervlaktebescherming, is schuimfolie ideaal verpakkingsmateriaal. Het is erg licht en voegt daarom haast geen gewicht aan uw pakketten toe. Dankzij de gesloten celstructuur weert het effectief stof en vocht, is het scheurbestendig en waterdicht. Daarnaast is een groot voordeel van schuimfolie als verpakkingsmateriaal dat het een isolerende werking heeft. Tot slot hebben wij bij Bonsema Verpakking een anti-statische variant van dit folie in ons uitgebreide assortiment.

Schuimfolie op rol

Zoals vrijwel al ons verpakkingsmateriaal, is ook schuimfolie op rol in verschillende maten beschikbaar bij Bonsema Verpakking. Wij hebben rollen van 50 cm tot en met 150 cm breed voor u. Het foam zelf is verkrijgbaar in diktes van 1 of 2 mm. Op die manier kunt u altijd kiezen voor de meest optimale bescherming van uw goederen. Wij bieden u schuimfolie op rol tot en met 500 meter. Bent u op zoek naar een ander soort verpakkingsfolie? Ook dan bent u bij ons aan het juiste adres. Bestel online of vraag een offerte aan!