Wilt u graag meer informatie? Vraag het aan onze experts!

Vraag vrijblijvend advies aan

Sealfolie

Om uw producten te bundelen of te beschermen gebruikt u natuurlijk sealfolie van uitstekende kwaliteit. Bonsema Verpakking verkoopt alleen de beste krimpfolie om uw waren mee te verpakken. Eenmaal verpakt is dit materiaal zo sterk dat het scheur- en perforatievrij is. Sealfolie is dus zeer veelzijdig inzetbaar. U wikkelt simpelweg uw producten in het folie en sealt en/of snijdt alles met een koepelsealer of krimppistool. Vervolgens is uw pakket klaar voor verzending!

Sealfolie op rol

Wij hebben een ruim assortiment machinefolie voor u beschikbaar, zodat er altijd wel een geschikt type is voor uw verpakkingsdoel. Sealfolie op rol is bijvoorbeeld ideaal om te gebruiken in uw verpakkingsmachine om zo in een mum van tijd grote hoeveelheden producten te verpakken. Op de rollen zit 1000 meter krimpfolie. Bonsema Verpakking levert sealfolie op rol vanaf een minimale afname van 1 stuk. Zo kunt u dus ook in alle rust uitproberen of dit is wat u zoekt zonder gelijk een grote partij aan te hoeven schaffen.

Sealfolie kopen

Wilt u sealfolie kopen om uw producten mee te bundelen en te beschermen? Dan bent u bij Bonsema Verpakking aan het juiste adres! Wij hebben alleen de sterkste kwaliteit verpakkingsmateriaal in ons uitgebreide assortiment. Bent u op zoek naar stretchfolie of schuimfolie om uw verzendingen mee te behoeden tegen stof, vocht en stoten? Ook dan kunt u bij ons terecht. Neem gerust contact met ons op wanneer u advies nodig heeft wat betreft sealfolie of een ander verpakkingsmateriaal kopen. Wij staan voor u klaar!