Wilt u graag meer informatie? Vraag het aan onze experts!

Vraag vrijblijvend advies aan

Buisfolie

Heeft u regelmatig lengtegoederen om te verpakken? Dan is buisfolie een uitkomst! Het wordt ook wel slangfolie genoemd en dankt zijn naam aan de lange, holle vorm. Dit type verpakkingsmateriaal kunt u zowel openen als sealen aan het uiteinde. Het is een waterafstotend materiaal dat ook nog eens geschikt is om te recyclen. Bij Bonsema Verpakking hebben wij buisfolie van verschillende breedtes in ons uitgebreide assortiment. Zo hebben wij altijd de juiste maat voor u!

Buisfolie op rol

Wij verkopen buisfolie op rol. Op deze manier kunt u eenvoudig zelf de juiste hoeveelheid voor uw producten afsnijden. Naast de mogelijkheid om producten van verschillende lengtes in slangfolie te verpakken, is dit materiaal ook zeer geschikt om plastic zakken mee op maat te maken. U kunt hiervoor zelf de breedte selecteren. Bij Bonsema Verpakking bieden wij u uiteraard altijd alleen de sterkste buisfolie op rol aan! U slaagt bij ons voor rollen van 100 tot en met 530 meter en alles daar tussenin. Daarbij is het mogelijk om bij ons per stuk te bestellen!

Buisfolie voor sealapparaat

Om snel en doeltreffend te kunnen verpakken, is buisfolie voor een sealapparaat erg handig. Wanneer u bijvoorbeeld een pakket op die manier met machinefolie inpakt, kunt u uw producten beschermen tegen vocht en stof. Zo zullen uw klanten keer op keer tevreden zijn met hun aankopen bij uw winkel! Bij Bonsema Verpakking bent u aan het juiste adres om buisfolie voor uw sealapparaat aan te schaffen. Zo maakt u binnen een oogwenk handige zakjes van uw slangfolie!