Wilt u graag meer informatie? Vraag het aan onze experts!

Vraag vrijblijvend advies aan

Topvellen

Wanneer u palletladingen wilt beschermen, is het verstandig om deze in te wikkelen met verpakkingsfolie. Om uw goederen volledig te beschermen tegen vocht en vuil gebruikt u ook topvellen. Deze worden ook wel afdekvellen genoemd. U dekt de top van uw pallet met vracht af met het vel en wikkelt het geheel vervolgens in folie. Op deze manier is uw complete lading optimaal beschermd en hoeft u zich geen zorgen te maken tijdens opslag of transport! Topvellen bieden daarbij ook nog eens een extra bescherming tegen stoten.

Topvellen transparant

Bonsema Verpakking biedt u alleen topvellen transparant van de sterkste kwaliteit. Zo bent u ervan verzekerd dat ze niet scheuren bij de hoeken van bijvoorbeeld de kartonnen dozen wanneer u uw palletlading inpakt met machinefolie. Wij leveren afdekvellen in verschillende afmetingen, zodat er altijd een geschikte maat is voor u. Gebruik topvellen transparant in combinatie met doorzichtig stretchfolie om in een oogwenk te kunnen zien welke goederen zich op welke plaats bevinden.

Topvellen pallet

De sterke afdekvellen van Bonsema Verpakking bieden voor lange tijd bescherming tegen invloeden van buitenaf. Topvellen op een pallet zijn ideaal om uw kwetsbare producten net dat extra beetje bescherming te bieden tegen vuil, stof, vocht en stoten. Op die manier kunt u zorgeloos al uw ladingen wegzetten. Wij leveren topvellen voor uw palletvrachten in verpakkingen van 200 vellen. Deze kunt u al vanaf een oplage van 1 stuk bestellen. Heeft u vragen? Wij staan voor u klaar!