Wilt u graag meer informatie? Vraag het aan onze experts!

Vraag vrijblijvend advies aan

Dozen bedrukken

Een stijlvolle verpakking is hét visitekaartje van uw organisatie. Laat daarom uw dozen bedrukken door Bonsema Verpakking. Wij hebben een groot assortiment standaard verpakkingen, waaronder vouwdozen en verpakkingsfolie. Daarnaast maken wij ook producten op maat. Het gaat hierbij niet alleen om kartonnen dozen bedrukken, maar ook om verpakkingen met afwijkende formaten. Heeft u interesse in op maat gemaakte dozen? Neem dan gerust contact met ons op of vraag vrijblijvend een offerte aan. Wij komen zo snel mogelijk met een scherp aanbod!

Dozen bedrukken met logo

Wilt u graag uw dozen laten bedrukken met uw logo? Dan bent u bij Bonsema Verpakking aan het juiste adres! Wij kunnen iedere huisstijl op onze verpakkingen drukken. Een doos met logo zorgt voor extra zichtbaarheid van uw bedrijf. Daarnaast geeft het uw organisatie een professionele en betrouwbare uitstraling. Wij hebben een ruim aanbod aan verpakkingen. Zo vindt u bij ons onder andere verzendkokers en Amerikaanse vouwdozen. Als u vaak flessen verstuurt, komt een flesverpakking ongetwijfeld van pas. Welke verpakking u ook kiest, Bonsema Verpakking helpt u graag als u uw dozen wilt bedrukken met uw logo!

Dozen bedrukken kleine oplage

Bonsema Verpakking is er voor alle bedrijven. Wij kunnen dozen bedrukken in een kleine oplage en in grote aantallen. Of u nu duizend pakketten per maand verstuurt of 20, wij kunnen al uw verpakkingen produceren. Dankzij een speciale machine is Bonsema Verpakking de enige in Nederland die probleemloos dozen kan bedrukken in kleine oplage. Hierdoor kunnen wij ook kleinere bedrijven helpen aan stijlvolle en professionele verpakkingen.

Dozen bedrukken in kleur

U kunt bij Bonsema Verpakking uw dozen volledig naar wens laten maken. Wij kunnen onder andere uw dozen bedrukken in kleur. Uiteraard is zwart-wit of een grijstint ook een optie. Dit geldt voor al onze verpakkingen. Het maakt daarbij niet uit of u op zoek bent naar een boekverpakking, enveloppen of brievenbusdozen. Heeft u vragen over onze werkwijze of wilt u persoonlijk advies? Neem dan gerust contact met ons op. Onze deskundige medewerkers helpen u graag.