Wilt u graag meer informatie? Vraag het aan onze experts!

Vraag vrijblijvend advies aan

Opvulmateriaal

Om uw pakketten optimaal te beschermen vult u uw verpakking met opvulmateriaal. Zo blijft de inhoud op z’n plek en wordt deze beschermd tegen schokken van buitenaf. Dit is ideaal voor pakketjes van uw webshop, maar ook bijvoorbeeld om de inhoud van palletdozen te beschermen. Met de juiste opvulling weet u zeker dat uw zending in perfecte staat op de plaats van bestemming aankomt. Weet u niet precies welke soort u nodig heeft? Wij adviseren u graag. Bonsema Verpakking kan vrijwel alle typen opvulmateriaal leveren!

Opvulmateriaal dozen

Om uw verzending veilig aan te laten komen bij de ontvanger, heeft u naast opvulmateriaal ook dozen nodig van de juiste maat en de stevigste kwaliteit. Bonsema Verpakking biedt u dan ook een ruim assortiment kartonnen dozen in alle maten. U profiteert bij ons altijd van betrouwbaar verzendmateriaal. Ook vindt u bij ons sterke tape om uw pakketten goed af te sluiten. Of u nu op zoek bent naar een combinatie van tape, opvulmateriaal en dozen voor een verzending van kleine of grote pakketten, een verhuizing of iets anders, wij helpen u graag verder!

Opvulmateriaal kopen

Bij Bonsema Verpakking kunt u verschillende soorten opvulmateriaal kopen. Deze zijn bedoeld voor verschillende doeleinden. Zo zijn opvulchips bijvoorbeeld erg geschikt voor verzendingen omdat ze bijna niets wegen. Deze opvulling vangt daarnaast perfect de schokken op die een pakketje tijdens transport te verduren krijgt. Dat maakt online uw opvulmateriaal kopen bij Bonsema Verpakking dan ook wel zo verstandig! Heeft u nog vragen of wilt u een persoonlijke offerte ontvangen? Neem dan gerust contact met ons op!

Opvulmateriaal papier

Om uw breekbare spullen te beschermen, is het verstandig om ze zorgvuldig in te pakken, bijvoorbeeld met opvulmateriaal van papier. Door alles te omwikkelen, worden uw spullen beschermd tegen breken. Bij Bonsema Verpakking kiest u uit eenvoudig verschillende soorten en maten opvulpapier. Wilt u uw spullen extra beschermen of een decoratief tintje aan de verpakking meegeven? Zorg dan ook dat de inhoud niet verschuift in de doos met opvulmateriaal van papier in de vorm van bijvoorbeeld houtwol. Uw pakket ziet er op deze manier ook nog eens feestelijk uit!

Opvulmateriaal luchtzakjes

Bent u op zoek naar vulling voor uw verpakkingen die optimaal schokken absorbeert? Kies dan voor opvulmateriaal in de vorm van luchtzakjes. Zeker als u breekbare spullen verzendt, wilt u natuurlijk geen risico nemen. Met opvulzakjes verkleint u de kans dat er iets stuk kan gaan aanzienlijk! Bonsema Verpakking helpt u graag om ervoor te zorgen dat uw klanten hun pakket tevreden in ontvangst kunnen nemen. Dankzij hoogwaardig opvulmateriaal, bijvoorbeeld luchtzakjes, zullen uw klanten alleen maar intacte zendingen van u ontvangen!