Wilt u graag meer informatie? Vraag het aan onze experts!

Vraag vrijblijvend advies aan

Opvulzakjes

Wilt u uw verzendingen optimaal beschermen tegen breken en verschuiven? Dan zijn opvulzakjes de beste keuze. Dit zijn plastic zakjes die gevuld zijn met lucht. Deze gebruikt u om de lege ruimtes in uw doos op te vullen. De inhoud is gelijk gefixeerd en uitstekend beschermd tegen schokken. Een ongeluk zit immers in een klein hoekje. Door te kiezen voor opvulzakjes neemt u geen risico en zorgt u ervoor dat uw zending intact bij uw klanten aankomt.

Opvulzakjes rol

Kiest u voor veilig verzenden met degelijk verzendmateriaal van Bonsema Verpakking? Wij bieden u opvulzakjes op een handige rol aan. Deze hebben een formaat van 20 bij 13 cm en zijn verkrijgbaar op rollen van 35 of 1280 meter. Baseer dan ook uw keuze op hoe vaak u dit opvulmateriaal nodig heeft. De zakjes op de grote rol kunt u zelf vullen. Wanneer u voor opvulzakjes op rol kiest, laat u niets aan het toeval over als het om de veiligheid van uw verzending gaat. Het is daarom aan te raden om naast degelijk vulmateriaal ook te kiezen voor stevige kartonnen dozen en tape om deze mee af te sluiten. Bij ons profiteert u van een ruime keuze aan verzendmaterialen van de hoogste kwaliteit!

Opvulzakjes gevuld

Omdat niet iedereen een apparaat heeft om zakjes van lucht te voorzien, bieden wij de opvulzakjes ook gevuld aan. Heel handig als u niet erg veel verzendingen heeft waarbij u gebruik hoeft te maken van opvulmateriaal. Of misschien vult u lege ruimtes in uw dozen over het algemeen wel met opvulchips of opvulpapier. De opvulzakjes die al gevuld zijn, komen in een kleinere oplage en zijn dus erg geschikt als u normaal gesproken ander opvulmateriaal gebruikt.

Opvulzakjes kopen

Weet u niet zeker welk opvulmateriaal geschikt is voor het doel dat u ermee heeft? Neem dan gerust contact met ons op voordat u opvulzakjes gaat kopen. Het kan namelijk zijn dat u beter gebruik kunt maken van een ander soort vulling. Wij denken graag met u mee. Dankzij onze jarenlange ervaring kunnen wij u perfect adviseren of u het beste opvulzakjes, papier of chips kunt kopen om uw dozen mee te vullen. Bonsema Verpakking helpt u met het samenstellen van een veilige verzending!