Wilt u graag meer informatie? Vraag het aan onze experts!

Vraag vrijblijvend advies aan

Opvulchips

Om uw verzendingen optimaal te beschermen tegen schokken en verschuiven zijn opvulchips een zeer verstandige keuze. Dit zijn korrels die bijna niets wegen. Ze zijn daarom erg geschikt om te gebruiken als opvulling voor lege ruimtes in dozen van postpakketjes. De inhoud is dan beschermd tegen schokken en verschuiven. Een ongeluk zit namelijk zelfs bij de post in een klein hoekje. Dankzij opvulchips neemt u geen onnodig risico en zorgt u ervoor dat uw pakket intact bij uw klant aankomt.

Opvulchips kopen

U kunt bij Bonsema Verpakking verschillende soorten opvulchips kopen in uiteenlopende volumes. Heeft u daarnaast nog ander verpakkingsmateriaal nodig om uw spullen veilig te kunnen verzenden of vervoeren, bijvoorbeeld stevige kartonnen dozen? Ook dan bent u bij ons ook aan het juiste adres. Dankzij onze jarenlange ervaring op het gebied van verpakkingen weten wij dat de kwaliteit van uw verzendmateriaal erg belangrijk is. Zelfs de tape waarmee u uw dozen afsluit moet betrouwbaar zijn! Bij ons kunt u eenvoudig online dozen, tape en opvulchips kopen. U kunt natuurlijk ook eerst een offerte aanvragen.

Opvulchips 500 liter

Voor grootverbruikers heeft Bonsema Verpakking een voordelige met opvulchips met een inhoud van 500 liter. Misschien gebruikt u vaak verschillende soorten materiaal om uw verpakkingen mee op te vullen. In dat geval kiest u waarschijnlijk voor de zak met schuimkorrels van 150 liter. Weet u nog niet helemaal zeker welk type vulling geschikt is om uw producten te beschermen of twijfelt u over de aanschaf van een zak opvulchips van 500 liter? Neem dan gerust contact met ons op. Wij kunnen u uitstekend adviseren!

Opvulchips bio

Niet ieder doeleinde vraagt om dezelfde soort opvulling. Daarom kunt u bij ons uit verschillende soorten kiezen. Zo hebben we onder andere opvulpapier en opvulzakjes voor u. Daarnaast vindt u opvulchips in bio uitvoering in ons brede assortiment. Dankzij deze optie bespaart u het milieu. Dit materiaal is namelijk gemaakt van plantaardig maïszetmeel en daarmee ook nog eens 100% biologisch afbreekbaar. Opvulchips in de bio variant zijn dus de perfecte keuze voor de milieubewuste ondernemer!