Opvulling

Vul uw verpakkingen op met één van de vele verschillende soorten opvulmaterialen van Bonsema Verpakking. Wij als fabrikant en leverancier van verpakkingsmaterialen kunnen u vrijwel elke soort opvulling leveren. Het opvulmateriaal vangt de schokken op die tijdens de verzending het product zouden kunnen beschadigen. Door gebruik te maken van de juiste opvulling kun u uw product met een gerust gevoel versturen.

Weet u niet zeker wat voor soort opvulmateriaal u moet gebruiken? Geen probleem! Wij hebben al meer dan 90 jaar ervaring in de verpakkingsbranche en helpen u graag bij het maken van de juiste keuze. u graag met het maken van de juiste keuze.

Opvulmachines

Met een opvulmachine gebruikt u nooit teveel opvulmateriaal en bespaart u enorm veel tijd met het inpakken en het opvullen van kartonnen dozen of andere verzenddozen. Bent u benieuwd naar de werking en de verschillende mogelijkheden van een opvulmachine? Dan bent u bij Bonsema Verpakking aan het juiste adres. Niet alleen hebben wij opvulmachines maar ook andere soorten verpakkingsmachines die het inpakken voor u gemakkelijker maken.

In onze showroom demonstreren wij u graag de werking van onze machines en geven wij daarbij gepast advies.

Materialen

Om uw verzending veilig aan te laten komen, heeft u naast opvulmateriaal ook andere materialen nodig, zoals een stevige doos en geschikte verpakkingstape. Wij kunnen dit voor u leveren. In ons grote assortiment verpakkingstape, tape dispensers, verzenddozen, Amerikaanse vouwdozen, brievenbusdozen en nog veel meer zult u altijd de juiste verpakking kunnen vinden bij Bonsema Verpakking.

Contact

Neem contact met ons op voor een op maat gemaakte offerte of kom langs bij onze showrooms in Groningen of Hoogeveen.

* verplicht