Opvulpapier

Wilt u graag meer informatie? Vraag het aan onze experts!

Vraag vrijblijvend advies aan

Opvulpapier

Wanneer u breekbare spullen wilt verzenden of vervoeren, is het natuurlijk de bedoeling dat deze onbeschadigd op plaats van bestemming aankomen. Daarvoor kunt u het beste opvulpapier gebruiken. Hiermee wordt de inhoud van uw kartonnen dozen schokbestendiger. U kunt bijvoorbeeld uw artikelen inpakken in papier om ze te beschermen tegen breken. Daarnaast hebben wij bij Bonsema Verpakking opvulpapier in de vorm van houtwol in ons assortiment. Hiermee beschermt u de inhoud van uw pakketten gemakkelijk tegen schokken en verschuiven én geeft u uw verzending een decoratief tintje!

Opvulpapier rol

Pakt u regelmatig goederen stevig in om ze te beschermen tegen schade? Dan is opvulpapier op rol een handige optie. Zo heeft u altijd voldoende materiaal bij de hand om ervoor te zorgen dat uw goederen onbeschadigd afgeleverd worden. Opvulpapier op rol is naast het inpakken van uw artikelen ook geschikt om lege ruimtes in dozen mee op te vullen. Zo gaan de producten niet schuiven.

Gaat u kwetsbare spullen verzenden? Dan zijn opvulchips of opvulzakjes hier ook erg geschikt voor. Neem gerust contact met ons op zodra u advies nodig heeft voor het meest passende beschermmateriaal.

Opvulpapier bruin

Niet ieder doeleinde vraagt om dezelfde soort opvulling. Daarom kunt u bij ons uit een ruim aanbod opvulpapier kiezen. Bruin papier is bij Bonsema Verpakking bijvoorbeeld in verschillende afmetingen en diktes verkrijgbaar. Daarnaast is dit een goede optie voor het milieu. Het papier is namelijk gemaakt van gerecyclede vezels. Ook het 100% biologisch afbreekbare opvulpapier van SizzlePak is in bruin verkrijgbaar. Een ideale keuze dus voor de milieubewuste ondernemer!

Opvulpapier kopen

Dankzij ons ruime assortiment kunt u bij Bonsema Verpakking altijd wel geschikt opvulpapier kopen voor uw specifieke doel. Heeft u daarnaast nog ander verpakkingsmateriaal nodig om uw spullen veilig te kunnen verzenden of vervoeren? Dan bent u bij ons ook aan het juiste adres! Dankzij onze jarenlange ervaring weten wij dat kwaliteit van uw verzendmateriaal erg belangrijk is. Dus wilt u sterke tape, betrouwbare zakken en handig opvulpapier kopen? Vraag een offerte aan en bestel het online!