Wilt u graag meer informatie? Vraag het aan onze experts!

Vraag vrijblijvend advies aan

Golfkarton

Een van de soorten karton dat Bonsema Verpakking verkoopt is golfkarton. Dit karton is licht maar relatief sterk. Het wordt gemaakt van karton- en papierafval. Dit maakt het een perfect verpakkingsmateriaal om producten in te versturen. Naast golfkarton verkopen wij ook nog verschillende andere soorten dozen zoals palletdozen. Deze passen precies op een zogenaamd Europallet die veel gebruikt wordt op de markt. Verder verkopen wij ook andere kartonnen dozen zoals verzenddozen. Kom langs in een van onze showrooms of bezoek onze webshop!

Golfkarton dozen

Door gebruik te maken van golfkarton dozen kunt u gemakkelijk voorwerpen vervoeren van A naar B. Dankzij de hoge standaard die wij hanteren streven wij voor een optimale bescherming van uw spullen. Wij zorgen ervoor dat uw als klant altijd tevreden bent. Of u nu op zoek bent naar verzenddozen of dozen op maat, wij regelen het samen met u voor de perfecte oplossing! Heeft u wensen of vragen? Kom en bekijk eens ons gehele aanbod in één van onze showrooms in Hoogeveen of Groningen!

Golfkarton dozen op maat

Een goede prijs/kwaliteitverhouding, dat is kiezen voor Bonsema Verpakking. Wij bieden verschillende soorten verpakkingen aan. Als u op zoek bent naar golfkarton dozen op maat bent u bij ons aan het goede adres. Wij kunnen werken met kleine oplages, met of zonder bedrukking, om voor u de juiste doos te ontwerpen. Behalve golfkarton verkopen wij ook andere soorten verpakkingen zoals schilderijdozen of flesverpakkingen. Op onze webshop staat ons ruime assortiment, kijk daarom gauw!

Golfkarton bedrukken

Behalve het op maat laten maken van dozen kunt u bij ons ook golfkarton bedrukken. Wij kunnen kleine hoeveelheden kartonnen dozen laten bedrukken. Wij zijn het enige bedrijf dat hiervoor een speciale machine tot zijn beschikking heeft! Op deze manier kunt u uw eigen stijl overbrengen op uw dozen zonder dat dit veel extra kosten met zich meebrengt. Mocht u geïnteresseerd zijn in golfkarton bedrukken dan kunt u contact opnemen met ons via onze webshop. Daarna gaan wij aan het werk om voor u een passende oplossing te vinden!