Wilt u graag meer informatie? Vraag het aan onze experts!

Vraag vrijblijvend advies aan

Plastic zakken

U vindt een zeer ruim aanbod plastic zakken bij Bonsema Verpakking. Deze zijn onmisbaar in de industrie, bijvoorbeeld voor het verpakken van voedsel. We hebben ook speciale zakken voor onder andere kratten en containers. Door deze te gebruiken, blijven uw kratten en containers schoon en kunt u hygiënisch werken. De dikte van de plastic zakken wordt vaak aangegeven in my (micrometer). Een zak kan bijvoorbeeld 20my zijn, dit is een dikte van 0,02 mm.

Plastic vlakke zakken

Speciaal voor de voedselindustrie vindt u bij Bonsema Verpakking plastic vlakke zakken. U kunt ze bijvoorbeeld gebruiken voor het verpakken van groenten, fruit of bakkersproducten. De zakken zijn gemaakt van LDPE plastic en transparant. Dit heeft twee voordelen: uw etenswaren blijven vers én ze zijn goed zichtbaar, als u ze bijvoorbeeld wilt verkopen. U vindt bij ons plastic vlakke zakken in verschillende formaten, van 10 x 20 cm tot 120 x 180 cm.

Plastic harmonicazakken

Onze plastic zijvouwzakken / harmonicazakken zijn gemaakt van polyethyleen. U heeft de keuze uit zakken van:

  • 7 / 2,25 x 18 cm
  • 10 / 2,25 x 25 cm
  • 14 / 4 x 32 cm

Hierbij staat het eerste getal voor de breedte van de zak en het getal daarachter voor de breedte van de vouw. Het laatste getal is de hoogte van de zak. Harmonica- / zijvouwzakken zijn zeer geschikt om te gebruiken voor het inpakken, bundelen en beschermen van uw producten. U kunt uw plastic harmonicazakken eenvoudig online bestellen bij Bonsema Verpakking.

Plastic kratzakken

U kunt hygiënisch werken met plastic kratzakken. De kratten blijven schoon en u kunt uw goederen snel uitpakken. U vindt bij ons twee versies kratzakken: blauw en transparant. De zakken passen in kratten van 60 x 80 cm, waarbij u 20 cm overhoudt om over de rand te vouwen. De combinatie van kratten en zakken is handig, omdat u zo uw producten gemakkelijk kunt inpakken en stapelen. Onze plastic kratzakken zijn geschikt voor gebruik in de voedselindustrie!

Plastic containerzakken

U houdt uw container(s) schoon als u plastic containerzakken gebruikt. Deze zijn geschikt voor containers met een afmeting van 190 x 100 cm of 220 x 75 cm. De zakken zijn extra lang, zodat u een deel (ongeveer 30 cm) om de rand van uw container(s) kunt bevestigen. Naast plastic containerzakken vindt u in ons aanbod kledinghoezen. Deze hebben van boven een opening, zodat u uw kleding gemakkelijk op kunt hangen. Zo blijft uw kleding niet alleen schoon, maar kreukt ook minder snel!

Plastic krimpzakken

Bij Bonsema Verpakking vindt u onder andere plastic krimpzakken. Deze worden ook wel vacuümzakken genoemd, omdat uw etenswaren of andere producten vacuüm worden gezogen. Hierdoor nemen ze weinig ruimte in beslag én blijven ze langer houdbaar. Bovendien ziet de kleur van uw producten er beter uit in plastic krimpzakken! Uiteraard kunt u niet alleen de zakken bestellen bij Bonsema Verpakking, maar ook een krimppistool. Zo heeft u alles dat nodig is om de krimpzakken te gebruiken. Wij bieden u de zakken in drie verschillende formaten:

  • 35 x 61 cm
  • 40,5 x 71 cm
  • 45,5 x 76 cm

U kunt ze kopen per 100 stuks.

Plastic zakken kopen

Bonsema Verpakking is een totaalleverancier. Daarom kunt u bij ons niet alleen plastic zakken kopen, maar ook kartonnen dozen, tape en folie. Oftewel: alles wat u nodig heeft voor het verpakken van uw producten. We hebben ons verpakkingsmateriaal in eigen voorraad, waardoor we kunnen zorgen voor een snelle levering. Uw plastic zakken kopen doet u daarom bij Bonsema Verpakking! Wilt u grote aantallen zakken bestellen? Vraag dan vrijblijvend een offerte aan. We komen snel bij u terug!