Wilt u graag meer informatie? Vraag het aan onze experts!

Vraag vrijblijvend advies aan

Zakkensluiter

Om eenvoudig zakken af te sluiten is een zakkensluiter ideaal. Hiermee kunt u snel en efficiënt werken. Door een geïntegreerd mes wordt de seal (van papier, tape of anders) van de zak op strakke en gelijke lengte afgesneden. Dit zorgt voor een uniforme en professionele uitstraling de afgesloten zakken! Zelfs wanneer u niet regelmatig en/of veel gebruikt maakt van een zakkensluiter is dit een slimme investering. Want, pas wanneer u er eenmaal één in huis heeft, zult u zien hoe handig deze dingen zijn!

Zakkensluiter tape

De meest gebruikte zakkensluiter is degene die werkt met tape. Deze kan in veel verschillende branches gebruikt worden. Ook in de voedselindustrie! Hiervoor hebben wij tevens plastic zakken in ons assortiment. De verschillende zakken in ons assortiment zijn perfect voor het hygiënisch verpakken van uw producten. Is het mesje van uw zakkensluiter (voor tape, papier) bot? Deze kunt u bij Bonsema Verpakking los kopen en eenvoudig zelf vervangen. Zo blijft u razendsnel zakken afsluiten op gelijke lengte!

Zakkensluiter RVS

Wanneer u een zakkensluiter van RVS aanschaft, weet u zeker dat deze lange tijd zijn werk zal blijven doen. Zeker wanneer u buiten werkt (op de markt bijvoorbeeld) is het belangrijk dat u materiaal niet gaat roesten. Uiteraard is dit nooit prettig, maar in een verwarmd en droog kantoor zal de kans dat dit gebeurt aanzienlijk kleiner zijn. Zelfs wanneer u geen zakkensluiter van RVS heeft. Voor verschillende afmetingen hebben wij een geschikte zakkensluiter. Zo kunt u zowel grote als kleine klussen snel klaren!

Zakkensluiter kopen

Werkt u liever niet met te veel plastic? Bij Bonsema Verpakkingen kunt u een zakkensluiter kopen die geschikt is voor papier. Dat betekent dat u papieren zakken kunt afsluiten met papieren tape! Heeft u eenmaal besloten een nieuwe zakkensluiter te kopen, dan heeft u daarna zeer waarschijnlijk een hoop afgesloten zakken. Wanneer u deze moet verzenden dan kunt u bij ons tevens kartonnen dozen en opvulling kopen. Bonsema Verpakking is namelijk totaalleverancier van alles wat met verpakking te maken heeft!