Wilt u graag meer informatie? Vraag het aan onze experts!

Vraag vrijblijvend advies aan

Papieren zakken

Het maakt niet uit waar u ze voor wilt gebruiken, papieren zakken zijn multifunctioneel! U kunt ze gebruiken voor het verpakken van verswaren of levensmiddelen, maar ook voor kantoorbenodigdheden en schrijfwaren Een groot voordeel van papieren zakken is dat u deze kunt bedrukken met uw logo. Zo heeft u reclame én verpakking in één. Neem gerust contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken. Wij denken graag met u mee!

Papieren monsterzakken

Moet u belangrijke papieren versturen? Papieren monsterzakken zijn ideaal voor het versturen van rapporten en documenten. Dit komt doordat de monsterzakken groter en vooral steviger zijn dan de gemiddelde enveloppe. De papieren monsterzakken zijn verkrijgbaar in verschillende formaten. Moet u iets verpakken zodat vocht geen invloed heeft op de inhoud? Bekijk ons aanbod plastic zakken eens. Ook luchtdicht verpakken is mogelijk met onze krimpzakken!

Papieren suikerzakken

Laat u niet misleiden door de naam. Papieren suikerzakken zijn niet alleen bedoeld voor het verpakken dan wel versturen van suiker. Al zijn ze wel uitermate geschikt voor het verpakken van zwaardere levensmiddelen! Dat komt doordat de suikerzakken gemaakt zijn van stevig papier. Door de vouwlijn scheuren ze ook niet zomaar. U kunt de papieren suikerzakken bestellen in een doos van 10 kilo. Wilt u een groot aantal zakken kopen? Vraag dan een offerte aan.

Papieren zakken kopen

Wanneer u papieren zakken gaat kopen, wilt u niet dat u hiermee blijft zitten. Daarom bestelt u bij Bonsema Verpakking! Bij ons kunt u terecht voor zowel grote als kleine hoeveelheden. U hoeft dus niet opgescheept te zitten met dozen vol papieren zakken. Wilt u kartonnen dozen kopen? Dat kan ook bij ons! Wij zijn namelijk een totaalleverancier als het gaat om verpakken. Opvulling om de inhoud van uw pakket te beschermen vindt u eveneens in ons uitgebreide assortiment.