Wilt u graag meer informatie? Vraag het aan onze experts!

Vraag vrijblijvend advies aan

Papieren suikerzakken

Het is belangrijk om goed na te denken over de manier waarop u uw producten verpakt. Papieren suikerzakken zijn dan een een eenvoudige wijze om het gebruik van plastic wegwerptassen terug te dringen. Dankzij het stevige natronkraft papier zijn deze uitermate geschikt voor het verpakken van zwaardere levensmiddelen. U kunt papieren suikerzakken, behalve voor suiker, ook gebruiken om fruit en nog veel meer in te verpakken. Zo kunt u, dankzij Bonsema Verpakking, allerlei producten op een verantwoorde manier verpakken!

Papieren suikerzakken kopen

U kunt bij ons zeer eenvoudig papieren suikerzakken kopen via de webshop. Kleine aantallen zijn geen enkel probleem wanneer u bij Bonsema Verpakking bestelt.

Wij leveren namelijk al vanaf een minimale afname van 1 stuk. Dit is dan een doos à 10 kilogram. Natuurlijk bent u bij ons ook aan het juiste adres wanneer u grotere aantallen wil. Zo kunt u handig gebruik van onze staffelkorting. In het geval van een grote order kunt u altijd geheel vrijblijvend een offerte aanvragen. Ook voor allerlei andere vragen staan wij altijd voor u klaar. Neem bijvoorbeeld contact ons op als u meer wil weten over bijvoorbeeld kratzakken, harmonica zakken, of krimpzakken. Dankzij meer dan 100 jaar ervaring in verpakking kan Bonsema Verpakking u zeker verder helpen!