Wilt u graag meer informatie? Vraag het aan onze experts!

Vraag vrijblijvend advies aan

Kratzakken

Als u veel werkt met groenten en versproducten komt hygiëne op de eerste plaats. Met plastic kratzakken blijven zowel uw etenswaren als uw krat mooi schoon. Als er een nieuwe lading komt hoeft u alleen de zakken te vernieuwen. Dat scheelt een hoop opruim- en schoonmaakwerk. Bij Bonsema Verpakking heeft u de keuze uit ondere blauwe en tranparante kratzakken. Ook voor andere verpakkingsmaterialen zoals opvouwbare dozen, draagtassen en afsluitmaterialen kunt u bij ons terecht. Bij bestellingen boven de 500 stuks vraagt u heel eenvoudig een offerte aan!

Kratzakken ldpe

Er zijn verschillende redenen om te kiezen voor kratzakken van ldpe. Dit materiaal dankt zijn naam aan de lage dichtheid. Daardoor is het niet alleen licht van gewicht, maar ook flexibel. Verder is ldpe waterafstotend, zodat uw producten vochtvrij blijven. Wel zo hygiënisch als u veel met etenswaren werkt. Door het plastic van de kratzakken van ldpe naar buiten te vouwen wordt elk contact tussen uw kratten en uw producten vermeden. Bij Bonsema Verpakking vindt u diverse andere plastic zakken van ldpe zoals vlakke zakken en container kledingzakken.

Kratzakken kopen

U profiteert als ondernemer van een uitgebreide service wanneer u kratzakken gaat kopen bij Bonsema Verpakking. Wij zorgen er altijd voor dat u één persoonlijk aanspreekpunt heeft voor uw vragen. Daardoor kunnen wij u als totaalleverancier van verpakkingsmaterialen uitgebreid adviseren. Zo is het mogelijk om bij ons kartonnen dozen en draagtassen te bedrukken met uw eigen bedrijfslogo. Zo werken wij samen met u aan de zichtbaarheid van uw bedrijf. Als u bij ons kratzakken gaat kopen zorgen wij voor een snelle en efficiënte levering!