Vlakke zakken

Wilt u graag meer informatie? Vraag het aan onze experts!

Vraag vrijblijvend advies aan

Vlakke zakken

Wilt u als ondernemer uw voedselwaren of non-food producten zowel beschermen als op een mooi manier presenteren? Maak dan gebruik van vlakke zakken! Deze zijn gemaakt van transparant plastic en bij ons leverbaar in een groot aantal afmetingen en diktematen. De dikte wordt uitgedrukt in micrometers (my). Hoe dikker de vlakke zakken, hoe steviger ze zijn. Vlakke zakken zijn zeer geschikt om bijvoorbeeld groenten te bewaren en in duidelijke porties te verpakken. Bij Bonsema Verpakking kunt u heel gemakkelijk online vlakke zakken bestellen in het door u gewenste aantal.

Vlakke zakken ldpe

Het heeft verschillende voordelen om te werken met vlakke zakken van ldpe. Deze afkorting staat voor Low Density PolyEthylene. Dit thermoplastic is door de lage dichtheid licht van gewicht en is daarnaast stevig en waterafstotend. Ideaal om voedsel en roestgevoelige producten te presenteren en op te slaan. Bij Bonsema Verpakking heeft u een ruime keuze uit diverse maatvoeringen. Onze vlakke zakken van ldpe zijn bovendien verkrijgbaar in een dikte van onder ander 20, 50 en 90my.

Vlakke zakken verpakking

Wilt u als ondernemer het verschil maken? Met vlakke zakken als verpakking zet u alvast de eerste stap! U kunt ook bij ons terecht als u plastic zakken zoekt om vlees, vis en gevogelte in te bewaren. Vacuüm verpakken is met onze krimpzakken namelijk een koud kunstje. Uw waren zijn goed beschermd met vlakke zakken. Bovendien is dit type verpakking een mooie manier om uw producten te presenteren. Daarnaast kunt u bij ons ook uw eigen bedrukte vouwdozen of draagtassen bestellen. Neem gerust contact met ons op om alle mogelijkheden te bespreken.

Vlakke zakken bestellen

U profiteert van een uitgebreide service wanneer u ervoor kiest om vlakke zakken te bestellen bij Bonsema Verpakking. Bij ons kunt u namelijk zowel in kleine als grotere aantallen afnemen. Wij kiezen voor een persoonlijke benadering en denken graag met u mee. Wilt u automatisch maandelijks een nieuwe voorraad vlakke zakken bestellen? Neem eenvoudig contact met ons op om helder en duidelijke afspraken te maken. Ook wanneer u harmonica zakken of ander verpakkingsmaterialen nodig heeft staan wij voor u klaar!