Wilt u graag meer informatie? Vraag het aan onze experts!

Vraag vrijblijvend advies aan

Harmonica zakken

Wilt u zich als ondernemer in de kijker spelen met stijlvol verpakte producten? Maak dan gebruik van de polyethyleen harmonica zakken van Bonsema Verpakking. Hierin kunt u bijvoorbeeld op een mooie manier een cake, diverse koeken of snoepgoed presenteren. Een sierlijk detail zoals bedrukte tape of een kleurrijk lint doet de rest. Via onze site kunt u heel gemakkelijk uw harmonica zakken in de gewenste afmetingen en aantallen bestellen. Wij zorgen voor een snelle levering.

Harmonica zijvouw zakken

Door het speciale ontwerp met harmonica zijvouw kunnen de zakken van Bonsema Verpakking compact opgeborgen en klaargelegd worden. Pas wanneer u het plastic uitvouwt beschikt u over het benodigde volume voor uw producten. Harmonica zijvouw zakken zijn zeer geschikt om waren te bundelen, in te pakken en te beschermen. Het gebruikte polyetheen is stug en bovendien waterafstotend. Ook voor plastic zakken om vlees of groente te verpakken kunt u bij ons terecht. Zo vindt u bij ons onder andere vlakke zakken en krimpzakken in diverse afmetingen.

Harmonica zakken bestellen

Bonsema Verpakking is dé leverancier waar u heel eenvoudig uw harmonica zakken kunt bestellen. Als expert in verpakkingsmaterialen leveren we ook andere benodigdheden zoals diverse soorten tape, kartonnen dozen en zakkensluiters. Onze kratzakken zijn bijvoorbeeld handig om niet alleen uw kratten schoon te houden maar ook om etenswaren hygiënisch te etaleren. Wilt u regelmatig harmonica zakken bestellen? Neem dan contact op met onze klantadviseurs.