Wilt u graag meer informatie? Vraag het aan onze experts!

Vraag vrijblijvend advies aan

Draagtassen bedrukken

Om de aankopen van uw klanten van slimme reclame te voorzien, is uw draagtassen laten bedrukken zeer verstandig. Uw afnemers zullen hierdoor telkens aan uw bedrijf worden herinnerd. Bovendien maakt u hiermee zeer effectieve reclame! De beste manier voor een onderneming om te groeien is immers door op te vallen. Verpakkingsmaterialen bestellen met afbeeldingen die uw identiteit uitstralen is daarom zeer verstandig. Laat daarom uw draagtassen en uw dozen bedrukken door de professionals van Bonsema Verpakking!

Papieren draagtassen bedrukken

Heeft u verschillende soorten verpakkingen die u van een opdruk voorzien wilt hebben? Dan gaat nu natuurlijk naar Bonsema Verpakking! Bij ons laat u onder andere uw papieren draagtassen bedrukken. Heeft u grote en/of zware objecten om te verzenden? Dan kunnen wij voor u ook een doos bedrukken om de afkomst van het pakket voor de ontvanger direct herkenbaar te maken. Bent u op zoek naar milieuvriendelijke verzendmaterialen? Laat Bonsema Verpakking dan uw papieren draagtassen bedrukken!

Draagtassen bedrukken kleine oplage

Heeft u een kleine onderneming of verzendt u niet met grote regelmaat? Dan kunt u bij Bonsema Verpakking ook draagtassen laten bedrukken in een kleine oplage. Hetzelfde geldt ook voor onze andere verzendmaterialen, zoals de kartonnen dozen in ons brede aanbod. Daarom hoeft u nooit meer in te kopen dan u nodig heeft! Dit is waarom zowel grote als kleine bedrijven altijd hun weg naar onze groothandel weten te vinden. Bovendien voorzien we u graag van persoonlijk advies wanneer u ervoor kiest om uw draagtassen te laten bedrukken in een kleine oplage. Vraag ons gerust naar de vele mogelijkheden.

Draagtassen bedrukken op maat

Bij Bonsema Verpakking zijn dozen en tassen in allerlei verschillende groottes verkrijgbaar. Vindt u uw gewenste afmetingen niet terug in ons aanbod? Geen nood! Bij ons laat u namelijk uw draagtassen bedrukken op maat. Laat ons daarom weten wat uw voorkeuren zijn, zodat ons team direct aan de slag kan. Ook een doos op maat bestelt u natuurlijk bij ons. Is verpakkingsmateriaal in standaard afmetingen niet toereikend? Laat uw draagtassen dan bedrukken op maat bij Bonsema Verpakking. Vertrouw op meer dan 100 jaar ervaring!