Wilt u graag meer informatie? Vraag het aan onze experts!

Vraag vrijblijvend advies aan

Containerhoes

Rolcontainers zijn in bijna elk magazijn een belangrijk onderdeel om alles te verwerken. Met een Met een containerhoes dekt u elke container snel en hygiënisch af. Bij Bonsema Verpakking kunt u terecht voor verschillende oplossingen op het gebied van verpakking, dus ook voor containerhoezen. Grote aantallen zijn geen probleem, u kunt deze echter ook al met een minimale afname van 1 stuk bestellen. Bij Bonsema Verpakking kunt u dus altijd terecht voor een containerhoes!

Containerhoes transparant

Het is voor u en uw personeel natuurlijk wel zo handig wanneer in één oogopslag is te zien wat er in een rolcontainer zit. Dat is natuurlijk het grote voordeel van een containerhoes die van transparant materiaal is! Op die manier wordt uw rolcontainer niet smerig van de producten en vice versa. Als u de rolcontainers vol stapelt met kratten, kunt u deze ook eenvoudig schoon houden met onze kratzakken. Ook andere soorten plastic zakken, zoals bijvoorbeeld vlakke of harmonica zakken, kunt u bij Bonsema Verpakking eenvoudig op één adres regelen.

Containerhoes ldpe

Een containerhoes van ldpe, een veelgebruikt type plastic, is zeer geschikt is voor veelvuldig gebruik. Zo is dit materiaal onder andere waterafstotend, vrij zacht maar heeft het een hoge slagvastheid. Dit betekent dat het materiaal niet snel breekt of scheurt. Hierdoor kunt u langere tijd dezelfde containerhoes gebruiken. Ldpe is ook een uitstekend materiaal om rolcontainers met bijvoorbeeld kartonnen dozen in te pakken en te beschermen. Bestel dus snel via onze webshop uw containerhoezen, verkrijgbaar in verschillende maten, bij Bonsema Verpakking!

Containerhoes kopen

Tijd is kostbaar en daarom is het zeer eenvoudig om bij Bonsema Verpakking een containerhoes te kopen. U kunt zo een bestelling plaatsen via onze webshop. Dat is de manier om te profiteren van onze snelle levering! Wij staan echter ook altijd voor u klaar om u van persoonlijk advies te voorzien. Dankzij meer dan 100 jaar ervaring met verpakkingsmaterialen kunnen wij u zeker verder helpen met al uw vragen. Zo is een containerhoes kopen, met óf zonder ons deskundig advies, altijd eenvoudig geregeld bij Bonsema Verpakking!