Wilt u graag meer informatie? Vraag het aan onze experts!

Vraag vrijblijvend advies aan

Strapping tape

Wanneer een pakket een lange route aflegt, kan er een boel gebeuren vanaf het moment van afgifte. Wanneer u strapping tape van Bonsema Verpakking gebruikt, heeft u echter al een stuk minder om u zorgen over te maken! Deze verpakkingstape is namelijk zeer stevig en hecht ontzettend goed aan de ondergrond. Het zal dus niet snel gebeuren dat deze verzegeling zomaar loslaat. Gebruik voor het dichtmaken van uw pakket dan ook met een gerust hart de strapping tape van Bonsema Verpakking!

Strapping tape dikte

Onze stevige strapping tape heeft een dikte van vijftien millimeter. Dit is ruim voldoende om bijvoorbeeld drukwerkdozen mee dicht te plakken. Voor zowel het afsluiten als het verstevigen van uw pakket, is dit de tape die u moet hebben. U heeft bij Bonsema Verpakking bovendien de keuze uit verschillende kleuren. Zo kunt u onze strapping tape met een dikte van vijftien millimeter bestellen in een rode of zwarte uitvoering. Op deze manier heeft u de mogelijkheid om onderscheid te maken tussen de uiteenlopende inhoud van uw pakketten!

Strapping tape lengte

Gebruikt u voor het verzenden van uw artikelen onze dozen op maat? Verzegel die dan met onze strapping tape met een lengte van 66 meter! Bonsema Verpakking hanteert geen minimale afname van meerdere rollen, zodat u altijd precies zoveel tape bestelt als u daadwerkelijk nodig heeft. En dat is uiteraard weer afhankelijk van de mate en de omvang van de pakketten die u verzendt. Hoe dan ook zult u met één rol strapping tape met een lengte van 66 meter een behoorlijk tijdje uit de voeten kunnen.

Strapping tape kopen

Voor een aantrekkelijke prijs kunt u bij Bonsema Verpakking uw strapping tape kopen. Wilt u met de verzegeling een boodschap overdragen, bijvoorbeeld in de vorm van een bedrijfslogo of huisstijl? Dan kunnen we onze bedrukte tape van harte aanbevelen. Deze kunnen we eenvoudig voorzien van een ontwerp van uw keuze. Wanneer u bovendien van een extra stevige verzegeling verzekerd wilt zijn, kunt u deze samen met onze strapping tape kopen. Wij zijn namelijk pas tevreden wanneer u dat bent!