Wilt u graag meer informatie? Vraag het aan onze experts!

Vraag vrijblijvend advies aan

Dozen op maat

Wilt u voor uw bedrijf dozen op maat laten maken? Dat kan bij Bonsema Verpakking! Neem gerust contact op met onze medewerkers. We gaan graag met u in overleg om de perfecte dozen voor uw producten te maken. Kijk eens bij onze verzenddozen om alvast ideeën op te doen over de verschillende mogelijkheden. Laat uw dozen op maat maken bij Bonsema Verpakking. Bij ons wordt u compleet ontzorgd!

Kartonnen dozen op maat

De mogelijkheden zijn eindeloos als u kiest voor kartonnen dozen op maat. Misschien bent u op zoek naar extra grote dozen of zeer lange dozen? Bij Bonsema Verpakking maken we het voor u! Denk alvast na over de stevigheid die u de doos wilt geven. U kunt bijvoorbeeld kiezen voor een dubbele bodem. Daarnaast hebben we karton met een enkele of een dubbele golflaag, waarbij het laatste steviger is. Zo maken we de kartonnen dozen voor u op maat geheel naar uw wensen!

Dozen op maat laten maken

Heeft u een eigen webshop en wilt u voor specifieke producten speciale dozen op maat laten maken? Dien uw aanvraag in bij Bonsema Verpakking, we denken graag met u mee! U bent bij ons aan het juiste adres, we hebben meer dan 100 jaar ervaring in het maken van de beste dozen. Een favoriet bij verschillende webshops zijn de Amerikaanse vouwdozen. Ook deze dozen kunt u op maat laten maken, zodat ze helemaal passen bij de identiteit van uw bedrijf!

Dozen op maat bedrukt

Bijzonder bij Bonsema Verpakking is dat dozen op maat kunnen worden bedrukt. Zo kunt u uw pakketjes voorzien van uw eigen logo en afbeeldingen. We hebben hier een speciale machine voor die geschikt is voor kleine hoeveelheden. Daarom kunt u juist als kleine webshop uitstekend terecht bij Bonsema Verpakking! Uw dozen worden op maat bedrukt en u bespaart kosten, omdat u dit niet in een fabriek hoeft te laten doen.

Dozen op maat bestellen

U wordt geheel ontzorgd als u ervoor kiest dozen op maat te bestellen. Bij Bonsema Verpakking kunnen we deze namelijk voor u opslaan, als er geen ruimte voor is binnen uw bedrijf. Zodra u de dozen nodig heeft, laat u het ons weten. Als u ze op werkdagen voor 15 uur bestelt, staan ze de volgende dag voor uw deur! Dozen op maat bestellen doet u daarom bij Bonsema Verpakking. Bij ons vindt u alles op het gebied van verpakking.