Wilt u graag meer informatie? Vraag het aan onze experts!

Vraag vrijblijvend advies aan

Aluminium tape

Heeft u iets belangrijks te verzenden met een kwetsbare inhoud? Dan is de aluminium tape van Bonsema Verpakking precies wat u zoekt! Bij ons vindt u diverse soorten verpakkingstape, die allemaal hun unieke eigenschappen hebben. Onze productinformatie maakt precies duidelijk waar u aluminium tape voor kunt gebruiken. Uiteraard om uw verpakkingen mee af te dichten, maar welke kwaliteiten zijn er nog meer aan toe te schrijven? Lees er hieronder alles over en maak een geïnformeerde keuze!

Aluminium tape hittebestendig

Wanneer de buitentemperatuur niet op de inhoud van uw pakket van invloed mag zijn, kunt u vertrouwen op onze aluminium tape, die zeer hittebestendig is. Naast het verzegelen van bijvoorbeeld een verzenddoos, kunt u hiermee eveneens zwakke plekken en/of gaten afdichten die hierin onverhoopt zijn ontstaan. Niet dat u daar snel last van zult hebben wanneer u uw verpakkingsmateriaal bij Bonsema Verpakking aanschaft; Combineer onze enveloppen en/of kartonnen dozen met aluminium tape voor een hittebestendig en stevig pakket!

Aluminium tape lengte

Al onze artikelen zijn in meerdere afmetingen verkrijgbaar. Zo is onze aluminium tape in een lengte van vijftig meter te verkrijgen. Qua breedte kunt u uit varianten van vijftig, vijfenzeventig en honderd millimeter een keuze maken. Zo zit u niet gauw zonder materialen om uw pakketten mee te verzegelen! Daar komt nog bij dat wij geen minimale afname hanteren; dit betekent dat u uw aluminium tape in de door u gewenste lengte en breedte ook gemakkelijk kunt bestellen wanneer u niet zo vaak iets te versturen heeft. Dit voorkomt dat u met overbodige rollen blijft zitten!

Aluminium tape kopen

Voor een aantrekkelijke prijs kunt u bij ons uw aluminium tape kopen. Geeft u de voorkeur aan andere eigenschappen voor uw verzegeling? Geen probleem! Zo hebben wij ook pvc en pp tape voor u op voorraad. Deze laatste kunt u eenvoudig op maat knippen en bevat een lijmlaag die op water gebaseerd is. Dit maakt de tape ontzettend milieuvriendelijk! Heeft u een breed scala aan objecten te verzenden? Dan heeft u uiteraard de mogelijkheid om verschillende verzegelingsmaterialen, waaronder aluminium tape, te kopen bij Bonsema Verpakking. Neem voor deskundig advies gerust contact met ons op!