Wilt u graag meer informatie? Vraag het aan onze experts!

Vraag vrijblijvend advies aan

Papier tape

Het ziet er niet alleen leuk uit, het is ook nog eens milieuvriendelijk vervaardigd. We hebben het hier over papier tape, een perfect hulpmiddel om uw pakketten mee te verzegelen. Bij Bonsema Verpakking kiest u voor een versterkte variant hiervan, die zeer goed hecht en gemakkelijk in gebruik is. Bent u op zoek naar een verpakkingstape waar u van op aan kunt en die de ontvanger zonder al te veel moeite kan verwijderen? Dan is de papier tape uit ons ruime assortiment precies wat u nodig heeft!

Papier tape bedrukken

Onze experts kunnen uw papier tape bedrukken met een design van uw keuze! Zo worden uw pakketten een stuk persoonlijker. De bedrukte tape kan bijvoorbeeld uw logo of uw huisstijl bevatten. Ook opdrukken voor bijvoorbeeld een verjaardagsboodschap zijn mogelijk! Wilt u dat wij uw papier tape voor u bedrukken? Lever dan gerust uw ontwerp aan of vertel ons enthousiaste team wat u voor ogen heeft! Bij Bonsema Verpakking zijn we namelijk pas tevreden wanneer we aan al uw wensen hebben voldaan.

Papier tape toepassingen

Net als het basismateriaal zelf heeft papier tape vele handige toepassingen. Eén daarvan is het verzegelen van verpakkingsmateriaal. Hiervoor is het bij uitstek geschikt omdat de tape snel hecht, gemakkelijk af te scheuren en eenvoudig aan te brengen is. Ook voor erop schrijven leent deze verzegeling zich bij uitstek. Bent u benieuwd naar ons gehele aanbod en de vele uiteenlopende papier tape toepassingen? Neem dan gerust contact met ons op of kom eens langs in onze showroom te Groningen of Hoogeveen!

Papier tape kopen

Voor een aantrekkelijke prijs kunt u bij ons uw papier tape kopen. Hiernaast zijn ook andere materialen mogelijk, waaronder polypropyleen en polyvinylchloride. Deze soorten tape zijn een stuk steviger en kunnen ook voor andere soorten bevestiging worden ingezet. Om ze af te scheuren kunt u het beste tapedispensers gebruiken. Wilt u om uw pakketten stevig dicht te plakken kunststof materiaal of papier tape kopen voor een aantrekkelijke prijs? Voor een betrouwbare verzegeling moet u uiteraard bij Bonsema Verpakking zijn!