Wilt u graag meer informatie? Vraag het aan onze experts!

Vraag vrijblijvend advies aan

Waarschuwingstape

Opgepast, breekbaar! Hartstikke leuk wanneer dit op het label van het pakket staat maar wilt u dit liever niet in één oogopslag zichtbaar hebben? Dat kan! Met de waarschuwingstape van Bonsema Verpakking is op afstand direct te zien dat uw pakket met de grootste zorgvuldigheid behandeld dient te worden. Verzendt u kristal, glaswerk of andere inhoud die absoluut niet in de verdrukking mag komen wanneer dit met andere pakketten verscheept wordt? Dan bent u bij Bonsema Verpakking aan het juiste adres. Verzegel uw pakket met onze handige waarschuwingstape!

Waarschuwingstape kleuren

Om iets over de inhoud van uw pakket duidelijk te maken, is onze waarschuwingstape in diverse kleuren verkrijgbaar. Zo kunt u kiezen voor oranje tape waarop staat aangegeven dat er breekbaar glas in de doos zit. Ook een rood lint dat melding geeft van het feit dat de inhoud is afgekeurd behoort tot de mogelijkheden. Bovendien vindt u bij ons waarschuwingstape in tal van kleuren die direct opvallen, zodat degene die het moet behandelen meteen van de delicate inhoud op de hoogte is.

Markeringstape

Waarschuwingstape wordt ook wel markeringstape genoemd. U weet wel, die linten waarmee gebieden worden afgezet wanneer er gevaar dreigt. Deze vindt u eveneens in het ruime assortiment van Bonsema Verpakking! Kies onder andere voor vloermarkeringstape, die bekend staat om de perfecte hechting aan de ondergrond. De markeringstape kan uiteraard eveneens worden toegepast om uw dozen op maat mee te verzegelen. Ontdek de vele mogelijkheden die Bonsema Verpakking te bieden heeft aan uw onderneming online of kom eens langs! Onze experts staan voor u klaar in onze showrooms te Groningen en Hoogeveen.

Waarschuwingstape kopen

Wilt u voor een scherpe prijs waarschuwingstape kopen? Dan moet u uiteraard bij Bonsema Verpakking zijn! Wij hebben verpakkingstape voor u in vele soorten, maten en materialen. Zo vindt u altijd het juiste type verzegeling in ons ruime assortiment voor een pakket met breekbare inhoud. Wilt u uw tape eenvoudig kunnen afwikkelen en in stukken verdelen? Kies dan voor het gebruik van onze handige tape dispensers! U bent extra voordelig uit wanneer u besluit om deze samen met uw waarschuwingstape te kopen.

Waarschuwingstape bedrukken

Het kan natuurlijk zijn dat u in de tape die wij aanbieden geen exemplaar vindt in de juiste kleur of met een boodschap die u duidelijk genoeg is. Geen nood! Bonsema Verpakking biedt u de mogelijkheid om uw eigen waarschuwingstape te bedrukken. U komt met een duidelijk ontwerp en wij maken het voor u in orde! Heeft u nog geen design maar wel grofweg een idee wat u op uw waarschuwingstape wilt laten bedrukken? Geef uw wensen dan door aan ons team en wij gaan direct aan de slag.