Wilt u graag meer informatie? Vraag het aan onze experts!

Vraag vrijblijvend advies aan

Dubbelzijdige tape

Ook voor andere toepassingen dan het verzenden van pakketten hebben wij de handigste hulpmiddelen in huis. Denk hierbij bijvoorbeeld aan dubbelzijdige tape! Daar dit - zoals de naam al weggeeft - aan beide kanten kleeft, kunt u er eenvoudig verschillende materialen mee op elkaar aansluiten. En dankzij de stevige hechting kunt u erop vertrouwen dat uw constructie net zo lang in stand blijft als nodig is! Kortom, een rol dubbelzijdige tape is altijd goed om bij de hand te hebben.

Dubbelzijdige tape lengte

Wilt u behoorlijk lang kunnen doen met uw bevestigingsmateriaal? Dan bestelt u bij Bonsema Verpakking eenvoudig een rol dubbelzijdige tape met een lengte van 25 meter. Er gaat geen minimum oplage aan vooraf, zodat u net zoveel exemplaren hiervan aanschaft als u daadwerkelijk nodig heeft. Dit geldt ook voor de rest van ons assortiment, bijvoorbeeld pvc tape. Deze plakt natuurlijk slechts aan één kant; gelukkig hebben we dubbelzijdige tape met een lengte van 25 meter ruimschoots voor u op voorraad.

Dubbelzijdige tape toepassing

Het is niet zo dat dubbelzijdige tape slechts één toepassing heeft. U kunt er bijvoorbeeld met meerdere stukken karton zelf uw dozen op maat mee samenstellen. Maar ook voor de aanhechting van vloerbedekking met de ondergrond is het een onmisbaar hulpmiddel! Daar komt bij dat de kleefkracht van deze tape hoog genoeg is om het te gebruiken om een spiegel aan uw muur op te hangen. Ook hobbyisten zweren vaak bij dubbelzijdige tape! Voor welke toepassing u dit middel ook maar wilt gebruiken, wij verzenden het snel voor u.

Dubbelzijdige tape kopen

U bent altijd voordelig uit wanneer u bij Bonsema Verpakking uw dubbelzijdige tape gaat kopen! Maar ook vele andere typen verzegeling behoren tot de mogelijkheden. Een populaire variant is bedrukte tape. Hiermee kunt u uw pakket voorzien van uw logo, huisstijl of een heel specifieke boodschap. U vraagt, wij draaien! Uiteraard kunt u een verzegeling met uw persoonlijke ontwerp samen met uw dubbelzijdige tape kopen. Zit u om advies verlegen? Dan zijn de experts van Bonsema Verpakking u graag van dienst!