Wilt u graag meer informatie? Vraag het aan onze experts!

Vraag vrijblijvend advies aan

Tape dispensers

Houdt u niet van plakkende vingers en het moeten afscheuren van tape wanneer het verzegelen van een pakket is mislukt? Wij ook niet! Om dit proces te vereenvoudigen en te versnellen is het gebruik van tape dispensers heel erg aan te raden. Hiermee wordt de tape van een rol middels een handvat over het pakket verdeeld. Dankzij een kartelrand aan het einde van de sleuf - waar de tape uit komt - wordt het plakband snel en gemakkelijk afgebroken. Kortom, wanneer u veel in één keer te verpakken en verzenden heeft, zijn de tape dispensers van Bonsema Verpakking gewoonweg onmisbaar!

Tape dispensers breedte

Iets om goed over na te denken wanneer u gaat kiezen voor tape dispensers, is de breedte van de tape. Deze moet immers wel goed door de gleuf van het apparaat passen. Gelukkig heeft Bonsema Verpakking een zeer ruim aanbod. Zo wordt het wel heel gemakkelijk om uw tape dispensers op de breedte van uw verpakkingstape uit te kiezen! Wilt u weten of dit gereedschap ook voor uw favoriete tape beschikbaar is? Bekijk dan goed de informatie op onze website of neem contact op met onze experts. Zij helpen u graag verder!

Tape dispensers kopen

Wilt u voor een aantrekkelijke prijs uw tape dispensers kopen? Dan zit u bij Bonsema Verpakking gebeiteld! Hier bestelt u overigens alle onderdelen die cruciaal zijn voor een vlekkeloze verzending. Denk hierbij aan enveloppen, kokers en natuurlijk kartonnen dozen. Deze kunnen, net als uw tape, op maat worden geleverd. U bent bovendien zeer voordelig uit wanneer u besluit al deze materialen samen met uw tape dispensers te kopen. Dankzij de uitgebreide diensten van Bonsema Verpakking wordt u volledig ontzorgd en verstuurt u eenvoudig wat u maar wilt van A naar B!