Wilt u graag meer informatie? Vraag het aan onze experts!

Vraag vrijblijvend advies aan

Drukwerkdozen

Bent u op zoek naar dozen waar u uw logo op kan laten drukken? Dan zijn onze drukwerkdozen een aanrader! Bonsema Verpakking is gespecialiseerd in het leveren van verpakkingsmaterialen voor de industrie en het bedrijfsleven. U kunt bij ons dozen voorzien met bijvoorbeeld uw logo of een leuke tekst. Dit kan in grote hoeveelheden, maar ook in kleine aantallen! Ideaal wanneer u slechts een aantal drukwerkdozen nodig heeft. Wij hebben vele soorten en maten kartonnen dozen, zodat er altijd de juiste voor u tussen zit!

Drukwerkdozen karton

Wanneer u weinig ruimte hebt om uw drukwerkdozen van karton te bewaren, kunnen wij dit voor u doen. Een bijkomend voordeel hierbij is de snelle levering omdat wij deze dozen dan snel naar u toe kunnen sturen! Naast dozen die u kunt laten bedrukken, kunt u uw pakketjes volledig laten personaliseren met bijvoorbeeld tape en labels. Met ons folie zijn de producten beschermd tijdens het verzenden. Dit folie is zowel handmatig als machinaal te gebruiken. Maak uw pakket compleet met onze drukwerkdozen van karton!

Drukwerkdozen bestellen

Via onze webwinkel kunt u eenvoudig drukwerkdozen bestellen. Dit doet u door een offerte aan te vragen op onze webwinkel of contact op te nemen met onze medewerkers. U kunt uiteraard ook langskomen in onze showroom! Naast verpakkingsmateriaal specialiseert Bonsema Verpakking zich ook in magazijnbenodigdheden en kantoorartikelen, zowel bedrukt als onbedrukt. Neem contact op met onze deskundige klantenservice als u drukwerkdozen wilt bestellen! Zij helpen u graag verder.