Wilt u graag meer informatie? Vraag het aan onze experts!

Vraag vrijblijvend advies aan

Pp tape

Zodra u een pakket verzendt, geeft u het uit handen en heeft u maar te vertrouwen op de bezorgdienst(en). Daarom is het heel belangrijk dat u op de envelop of verzenddoos kunt vertrouwen, evenals de pp tape waar u deze mee heeft afgesloten! Bij Bonsema Verpakking kunt u gelukkig voor beiden terecht. Al meer dan honderd jaar mogen wij onszelf ware experts noemen op het gebied van de meest solide verzendmaterialen en materialen voor een degelijke verzegeling. Onze pp tape is hier een prachtig voorbeeld van. Lees verder om erachter te komen waarom!

Pp tape kleuren

Bij Bonsema Verpakking heeft u keuze uit verschillende pp tape kleuren. Bruin is het meest gebruikelijk en verkrijgbaar in verschillende afmetingen. Vindt u dit misstaan bij uw verpakkingen? Kies dan voor de neutrale optie! In plaats van pp tape die van kleuren is voorzien, is namelijk ook een transparante variant mogelijk. Iedere optie kan geleverd worden inclusief een tapedispenser en een wegklapbaar mes waarmee u de tape eenvoudig af kunt snijden. Bekijk de verschillende mogelijkheden online of bezoek onze showroom te Groningen dan wel Hoogeveen!

Pp tape bestellen

Voor een volledig verzegelde verpakking doet u er verstandig aan om de beste pp tape te bestellen. Hiervoor kunt u uiteraard bij ons terecht! Wij hebben verpakkingstape voor u in verschillende soorten en maten, zodat wij altijd de juiste soort voor u kunnen faciliteren. Profiteer van een stevige hechting van het materiaal, zodat u zich geen zorgen hoeft te maken dat uw pakketten per ongeluk open gaan of beschadigd raken tijdens het vervoer. Profiteer van een aantrekkelijke prijs-kwaliteitsverhouding wanneer u besluit uw pp tape te bestellen bij Bonsema Verpakking!

Pp of pvc tape

Wilt u voor uw verzendingen pp of toch liever pvc tape aanschaffen? Beide zorgen natuurlijk dat uw enveloppen en dozen stevig dichtgeplakt worden. Toch zijn er wel degelijk verschillen tussen de twee. Pvc hecht aan vele verschillende ondergronden en maakt geen geluid wanneer u het afrolt. Afscheuren kunt u bovendien gemakkelijk met de hand doen. Daarentegen moet pp tape worden geknipt en is bovendien een stuk luider. De op water gebaseerde lijmlaag maakt dit materiaal echter een stuk milieuvriendelijker dan zijn tegenhanger. Weet u nog steeds niet of u nu voor pp of pvc tape zou moeten kiezen? Laat onze experts u dan voorzien van deskundig en persoonlijk advies.

Pp tape bedrukken

Om uw pakketten persoonlijk te maken, kunt u uw pp tape laten bedrukken door de professionals van Bonsema Verpakking. Zo kan de verzegeling worden voorzien van uw huisstijl of bedrijfslogo. Dit maakt de verpakking direct herkenbaar voor de ontvanger; de bedrukte tape dient daarmee meteen als handig reclamemiddel! Wij kunnen bovendien zowel uw pp tape als uw verzenddozen bedrukken. Lever zelf een ontwerp aan of stel het samen met ons vakkundige team zodat we volledig aan uw wensen kunnen voldoen!