Wilt u graag meer informatie? Vraag het aan onze experts!

Vraag vrijblijvend advies aan

Brievenbusdoos

Ideaal voor het versturen van documenten en kleine producten is de brievenbusdoos. Wij bieden u een ruim aanbod met verschillende kleuren en maten dozen. Al onze producten zijn van de beste kwaliteit zodat uw product altijd optimaal beschermd is. Een voordeel van de brievenbusdoos is dat deze altijd door de brievenbus past. De ontvanger kan hierdoor het pakketje in huis verwachten zonder dat hij of zij thuis is!

Brievenbusdoos A4

Bij Bonsema Verpakking vindt u vele soorten maten dozen, zo ook de brievenbusdoos A4. Deze doos is ideaal wanneer u documenten wilt versturen. U kunt al onze verzenddozen in grote hoeveelheden bestellen. Maar omdat wij meedenken met onze klanten, is het bestellen van dozen ook mogelijk in kleine hoeveelheden. Wanneer u weinig opslag heeft voor uw brievenbusdoos A4 bestelling kunnen wij dit voor u doen! Hierbij profiteert u van extra snelle levering.

Brievenbusdoos bedrukken

Wanneer u uw kartonnen dozen wilt personaliseren bent u aan het juiste adres bij Bonsema Verpakking. Wij beschikken over een speciale machine waarmee wij uw brievenbusdoos bedrukken met bijvoorbeeld uw logo. Dit kan op maat! Ook de kleinere ondernemers kunnen een brievenbusdoos laten bedrukken. Want uiteraard kunt u ook bedrukte dozen in kleine hoeveelheden bestellen bij Bonsema Verpakking!

Brievenbusdoos gekleurd

Wij hebben de standaard dozen zonder kleur, maar wanneer u uw pakketje een speciale touch wilt geven kunt u een brievenbus gekleurd bestellen. Door de vrolijke roze of groene kleur zal uw klant zijn pakket feestelijk ontvangen! Bonsema Verpakking is totaalleverancier als het gaat om verpakkingsmateriaal. Zo kunt u naast een brievenbusdoos gekleurd ook folie, tape en opvulmateriaal bij ons bestellen!

Brievenbusdoos goedkoop

Bij Bonsema Verpakking kunt u naast een goedkope brievenbusdoos terecht voor allerlei verpakkingsmateriaal zoals labels, etiketten en tassen. Ook bieden wij u allerlei magazijnbenodigdheden in onze webwinkel, zoals de pallet-steekwagen. Heeft u kantoorartikelen nodig? U bestelt eenvoudig pennen in onze webwinkel. Uiteraard kunt u hier ook uw logo op laten drukken door ons. Zo personaliseert u uw winkel samen met een bedrukte en goedkope brievenbusdoos. Bonsema Verpakking is het adres om uw magazijn verder aan te vullen!

Brievenbusdoos kopen

Via onze webwinkel kunt u eenvoudig een brievenbusdoos kopen. Dit doet u door een offerte aan te vragen of contact op te nemen met onze klantenservice! Wij staan altijd klaar met onze service om u te adviseren en mee te denken over de totaaloplossing. U kunt een brievenbusdoos ook kopen in onze showroom. Hier kunt u rustig onze producten bekijken onder het genot van een heerlijk kopje koffie of thee.