Wilt u graag meer informatie? Vraag het aan onze experts!

Vraag vrijblijvend advies aan

Verzenddozen

De verpakking van uw producten vormt het visitekaartje van uw bedrijf. Bij totaalleverancier Bonsema kunt u verzenddozen geheel op maat bestellen. Voor het personaliseren van de doos kunt u het laten bedrukken met bijvoorbeeld uw huisstijl en logo. In ons ruime assortiment vindt u diverse soorten kartonnen dozen geschikt voor het versturen van diverse producten. Onze verzenddozen zijn in grote en kleine hoeveelheden te bestellen. Voor elke wens vindt u bij Bonsema de oplossing!

Verzenddozen bedrukken

Laat een goede indruk achter bij uw klanten door uw verzenddozen te laten bedrukken door Bonsema. Door de dozen te voorzien van uw huisstijl en logo, krijgen deze een professionele uitstraling. Het is een uitstekende vorm van reclame voor uw bedrijf. Al onze dozen kunnen bedrukt worden in grote en kleine hoeveelheden. In samenwerking met u creëren we voor u de perfecte doos. U geeft uw wensen door en wij bedrukken uw verzenddozen op een professionele wijze!

Grote verzenddozen

Voor het versturen van omvangrijke producten bieden wij grote verzenddozen. Zo vindt u in ons ruime assortiment Amerikaanse vouwdozen tot 80 centimeter lang. Daarnaast bieden we ook palletdozen met lengtes tot 118 centimeter. Voor het versturen van zware producten hebben wij dubbelgolf grote verzenddozen. Deze bieden extra stevigheid zodat uw verzendingen veilig overkomen. Bonsema is voorraadhoudend en kan dozen voor u op voorraad houden als u hier zelf geen ruimte voor heeft. Dát is de service van Bonsema!

Witte verzenddozen

Als u op zoek bent naar stijlvolle dozen zijn onze witte verzenddozen een uitstekende keuze voor u! Naast een professionele uitstraling hebben de verpakkingen ook een goede stevigheid en kwaliteit. Voor een veilige verzending van uw producten vindt u in ons assortiment opvulmateriaal. Door de combinatie van onze stevige witte verzenddozen en beschermende materie als luchtkussenzakjes weet u zeker dat uw producten intact overkomen!

Verzenddozen kopen

Bonsema is een totaalleverancier. Bij ons vindt u alles voor het verzenden van uw producten. U kunt niet alleen verzenddozen kopen, maar ook toebehoren als tape, labels en etiketten. Wij hechten veel waarde aan service en als u vragen hebt krijgt u altijd persoonlijk contact. Onze medewerkers staan graag voor u klaar! Verzenddozen kopen doet u eenvoudig door online een offerte aan te vragen!