Wilt u graag meer informatie? Vraag het aan onze experts!

Vraag vrijblijvend advies aan

Postdozen

Dozen die speciaal gemaakt worden voor verzending zijn postdozen. Deze dozen zorgen ervoor dat uw producten bij verzending niet beschadigd raken. Bij Bonsema Verpakking kunt u deze dozen in vele verschillende maten bestellen, zodat er altijd de juiste voor u bij zit! De maten variëren naast lengte en breedte ook in diepte. U bestelt de postdozen eenvoudig bij Bonsema Verpakking. Dit kan in grote hoeveelheden, maar ook in kleine! Neem contact op en vraag naar de mogelijkheden.

Postdozen wit

Wanneer u uw producten stijlvol wilt verzenden zijn de postdozen in het wit een aanrader. Door de keuze te laten vallen op een witte doos in plaats van een bruine ziet uw pakket er verzorgder uit. U beschermt uw pakketten optimaal door deze in folie te wikkelen. Samen met de tape uit onze webwinkel zijn uw pakketjes klaar voor verzending. De tape kunt u ook laten bedrukken. De postdozen met wit en bedrukt tape geven uw pakketten een stijlvol uiterlijk!

Postdozen bedrukken

Wij kunnen voor u de postdozen bedrukken met uw logo of een andere leuke tekst. Doordat wij beschikken over een speciale machine kunnen wij dit voor u op maat realiseren. Niks is te gek! Uiteraard maakt het niet uit of u weinig of veel postdozen wilt bedrukken. Zowel kleine of grote aantallen zijn mogelijk! Wanneer u vragen heeft over kartonnen dozen bedrukken raden wij u aan contact op te nemen met de klantenservice. Onze adviseurs helpen u graag verder!

Postdozen op maat

Bij Bonsema kunt u de postdozen op maat laten bedrukken. Daarnaast kunnen wij voor u de verzenddozen op voorraad houden. Dit is ideaal wanneer u hier niet genoeg opslag voor heeft! Een bijkomend voordeel is de supersnelle levering! In ons assortiment vindt u vele maten, maar eventuele maatwerk is mogelijk. Wilt u graag postdozen op maat laten maken? Vraag dan een offerte aan of neem contact op. Dan gaan wij voor u aan de slag!

Postdozen bestellen

In onze webwinkel kunt u eenvoudig postdozen bestellen. Het familiebedrijf Bonsema Verpakking is een totaalleverancier op het gebied van verpakkingsmateriaal. Naast vulmateriaal, folie, tape en tasjes kunt u ook bij ons terecht voor kantoorartikelen zoals pennen. Deze kunnen wij voor u bedrukken met uw logo! Ook voor magazijnbenodigdheden en werkkleding bent u bij ons aan het juiste adres. Postdozen bestellen doet u natuurlijk bij Bonsema Verpakking en u krijgt de service die u wenst!