Wilt u graag meer informatie? Vraag het aan onze experts!

Vraag vrijblijvend advies aan

Paraatdozen

Wanneer u op zoek met naar stevige dozen zijn de paraatdozen een aanrader! Deze producten zijn tweedelige dozen van karton en bestaan uit een losse deksel en bodem. De dozen zijn speciaal bedoeld voor A4 drukwerk, documenten en briefpapier. U kunt de paraatdozen, ook wel stansdozen genoemd, snel opzetten. Bij Bonsema Verpakking zijn alle soorten dozen in grote en kleine hoeveelheden te bestellen. Daarnaast beschikken we over vele maten. Zit uw maat hier toch niet tussen? Neem dan contact op met de klantenservice, die helpt u graag verder!

Paraatdozen wit

Wij hebben de paraatdozen in het wit beschikbaar. Deze kleur geeft de kartonnen dozen een stijlvol uiterlijk. Daarnaast is de witte kleur erg voordelig voor bedrukking. U kunt de dozen van Bonsema Verpakking laten bedrukken met bijvoorbeeld uw logo of een tekst of afbeelding. Uiteraard kan dit bij Bonsema Verpakking in grote en kleine hoeveelheden. Wilt u de paraatdozen wit of andere verzenddozen laten bedrukken? Onze adviseurs staan voor u klaar!

Paraatdozen karton

Wanneer u uw paraatdozen van karton optimaal wilt beschermen kan het folie of het opvulmateriaal zoals papier en luchtkussens daar uitkomst voor bieden. Door de tape te laten bedrukken personaliseert u uw pakketjes. Sluit hiermee de dozen af en uw producten zijn klaar voor verzending. Wanneer u de paraatdozen bestelt bij Bonsema Verpakking zorgen wij voor een snelle levering van de dozen!

Paraatdozen bestellen

U kunt de paraatdozen bestellen via onze webwinkel. Bonsema Verpakking is totaalleverancier op het gebied van verpakkingsmateriaal, magazijnbenodigdheden en kantoorartikelen. Wanneer u grote hoeveelheden paraatdozen wilt bestellen raden wij aan een offerte aan te vragen of contact op te nemen met onze deskundige klantenservice. Bij Bonsema Verpakking helpen wij u graag aan een oplossing op maat. U krijgt bij ons geen verschillende contactpersonen, maar juist één aanspreekpunt dat u graag verder helpt!