Wilt u graag meer informatie? Vraag het aan onze experts!

Vraag vrijblijvend advies aan

Flesverpakking

Wanneer u flessen wijn veilig wilt verzenden biedt onze flesverpakking de uitkomst! De dozen zijn verkrijgbaar in verschillende maten zodat u verschillende aantallen flessen kunt verzenden. De dozen hebben de grootte van een wijnfles. U kunt deze flesverpakking in verschillende hoeveelheden bestellen in onze webwinkel. Wanneer u een kleinere ondernemer bent en geen grote aantallen nodig heeft is dit ideaal!

Flesverpakking karton

Voor de optimale bescherming van uw wijn raden wij aan om naast de flesverpakking van karton ook folie aan te schaffen. Deze rollen folie zorgen voor een veilige verzending van de dozen. U kunt de rollen folie zowel handmatig als machinaal gebruiken! De flesverpakking van karton sluiten doet u natuurlijk met het bedrukte tape van Bonsema Verpakking. Door uw logo hierop te drukken krijgt u een prachtige stijlvolle en gepersonaliseerde verpakking voor uw wijn!

Flesverpakking bedrukken

Ook onze verzenddozen kunt u personaliseren door de flesverpakking te laten bedrukken. U kunt uw logo op de doos plaatsen, maar ook een foto of een leuke tekst. Met onze etiketten en labels laat u weten dat de producten in de dozen breekbaar zijn. Ook wanneer u de flesverpakking wilt laten bedrukken kan dit bij Bonsema Verpakking in kleine hoeveelheden. Daarnaast kunnen wij uw voorraad houden wanneer u hier de ruimte niet voor heeft. Hierbij profiteert u van een supersnelle levering!

Flesverpakking kopen

Wilt u uw wijn op de veiligste manier verzenden en flesverpakking kopen? Dat kan eenvoudig via onze webwinkel. Hier vindt u naast een groot aanbod verpakkingsmateriaal ook magazijnbenodigdheden, kantoorartikelen en verschillende machines voor in het magazijn. Deze producten kunt u ook bekijken in onze showroom onder het genot van een kopje koffie. Wanneer u flesverpakking wilt kopen kunt u altijd contact opnemen met onze adviseurs. Zij helpen u graag verder!