Wilt u graag meer informatie? Vraag het aan onze experts!

Vraag vrijblijvend advies aan

Verhuisdozen bestellen

Gaat u verhuizen? U kunt bij Bonsema Verpakking eenvoudig online verhuisdozen bestellen! U vindt bij ons verschillende formaten kartonnen dozen en ook handige verhuisdekens. De dekens hebben verschillende functies bij een verhuizing:

  • Ter bescherming van meubels
  • Ter bescherming van vloeren
  • Ter bescherming van breekbare spullen

De verhuisdekens zijn effen zwart en grijs en 150 x 200 cm groot. Dekens en verhuisdozen bestellen doet u bij Bonsema Verpakking. Wij zorgen voor een snelle levering!

Verhuisdozen bestellen online

Voor de verhuizing of opslag van uw spullen kunt u eenvoudig verhuisdozen online bestellen bij Bonsema Verpakking. U vindt bij ons dozen in de volgende formaten (lengte x breedte x hoogte):

  • 48,5 x 32 x 35,5 cm
  • 48 x 32 x 36 cm

Wilt u verhuisdozen online bestellen voor het verzenden van spullen voor uw bedrijf? Naast verhuisdozen zijn Amerikaanse vouwdozen een favoriet bij bedrijven die pakketjes verzenden. Bij Bonsema Verpakking bedrukken we de dozen naar uw wens! Omdat we hier zelf een speciale machine voor hebben, bent u goedkoper uit!

Verhuisdozen bestellen morgen in huis

Als u op werkdagen voor 15 uur verhuisdozen gaat bestellen heeft u ze morgen in huis! Bij Bonsema Verpakking kunnen we voor vaste klanten dozen op voorraad houden. Dat is handig als u er zelf geen ruimte voor hebt.

We leveren de verhuisdozen plat. U zet ze eenvoudig in elkaar door de bodemflappen te vouwen. Tape is niet nodig, omdat de dozen door gleuven stevig sluiten. Ook tillen is gemakkelijk met de ronde inkepingen aan de zijkanten van de dozen. Als u bij Bonsema Verpakking verhuisdozen gaat bestellen heeft u ze morgen in huis!

Stevige verhuisdozen bestellen

Voor het verhuizen van zware spullen kunt u het beste stevige verhuisdozen bestellen. Bij Bonsema Verpakking vindt u kartonnen dozen met enkele en dubbele golven karton. Voor spullen tot 15 kilo is een enkele golflaag geschikt. Met zwaardere spullen kunt u beter kiezen voor een dubbele golflaag karton. Onze bruine verhuisdozen zijn voorzien van een dubbele bodem en ze zijn daardoor extra stevig.

Voor de witte verhuisdoos geldt: hoe meer u er bestelt, hoe goedkoper u uit bent. Kijk ook eens bij onze speciale verzenddozen voor bijvoorbeeld boeken en schilderijen. Stevige verhuisdozen bestellen doet u bij Bonsema Verpakking. Bij ons wordt u compleet ontzorgd!