Wilt u graag meer informatie? Vraag het aan onze experts!

Vraag vrijblijvend advies aan

Amerikaanse vouwdozen

Heeft u dozen nodig voor om uw producten te verzenden naar uw klanten? Neem dan een kijkje in het ruime assortiment van Bonsema Verpakking. Wij zijn een familiebedrijf en gespecialiseerd in het leveren van verpakkingsmaterialen voor de industrie en het bedrijfsleven. Zo vindt u bij ons niet alleen Amerikaanse vouwdozen, maar ook pallet-, verhuis- en brievenbusdozen. Alle kartonnen dozen zijn in verschillende maten verkrijgbaar zodat er altijd geschikte voor u bij zit. Onze Amerikaanse vouwdozen, zijn net zoals onze andere dozen, stevig en kwalitatief!

Amerikaanse vouwdozen verpakkingen

Wanneer u onze producten wilt personaliseren en deze een professionele look wilt geven, kunt u de Amerikaanse vouwdozen verpakkingen laten bedrukken. Wij beschikken over een speciale machine en kunnen daardoor op maat bedrukken. Ook de kleinere ondernemers zitten bij Bonsema Verpakking goed. Heeft u niet veel dozen nodig, maar wilt u deze wel laten bedrukken? Wij leveren de Amerikaanse vouwdozen verpakkingen ook in kleine hoeveelheden die u kunt laten bedrukken! Tevens kunnen wij deze dozen op voorraad houden wanneer u hier zelf geen plek voor heeft. U heeft hierdoor een supersnelle levering!

Amerikaanse vouwdozen wit

Een stijlvolle variant op onze dozen, zijn de Amerikaanse vouwdozen in het wit. Alleen een doos is natuurlijk niet genoeg bescherming voor de bezorging van uw producten. Wij bieden u hiervoor onder andere opvulpapier, -chips en -zakjes. Hiermee kunt u de Amerikaanse vouwdozen wit mee vullen en komen uw producten in topconditie aan bij uw klanten! Wanneer u niet weet welk opvulmateriaal moet kiezen, raden wij aan contact op te nemen met onze klantenservice. Met onze jarenlange ervaring in de verpakkingsbranche kunnen wij u zeker verder helpen!

Amerikaanse vouwdozen op maat

In ons brede assortiment vindt u verschillende maten dozen. Bent u op zoek naar Amerikaanse vouwdozen op maat? Neem dan contact met ons op, samen zullen we kijken naar de mogelijkheden. De verpakking maakt u compleet met de juiste tape of verpakkingsfolie. Ook de tape kunt u laten bedrukken met uw logo! Met onze labels en etiketten maakt u het helemaal af. Hiermee kunt u waarschuwen dat er een breekbaar pakket in de Amerikaanse vouwdozen op maat bevindt.

Bedrukte Amerikaanse vouwdozen

De op maat bedrukte Amerikaanse vouwdozen bestelt u uiteraard bij Bonsema Verpakking. Wij zijn dé totaalleverancier wanneer het gaat om verpakkingsmateriaal. Wij bieden alles wat u nodig heeft om uw pakket te verzenden. Zo vindt u in ons aanbod onder andere verschillende, gespecialiseerde verpakkingsmachines. Maar ook voor magazijnbenodigdheden en werkkleding kunt u bij ons terecht. Niet alleen de Amerikaanse vouwdozen kunt u bedrukt bestellen, ook de kantoorartikelen kunt u laten bedrukken met uw logo!

Amerikaanse vouwdozen bestellen

U kunt eenvoudig de Amerikaanse vouwdozen bestellen via onze webwinkel. Daarnaast kunt u een offerte aanvragen. Wij zullen vervolgens snel contact met u opnemen! Bonsema Verpakking heeft klantrelatie en service hoog in het vaandel staan. Hierdoor zult u altijd persoonlijk contact krijgen. Daarnaast heeft u altijd één persoonlijk aanspreekpunt voor alle artikelen. Wilt u Amerikaanse vouwdozen bestellen? Vraag een offerte aan, neem contact op met onze deskundige klantenservice of kom op afspraak in bij ons in Groningen!