Wilt u graag meer informatie? Vraag het aan onze experts!

Vraag vrijblijvend advies aan

Palletdozen

Als u uw producten per pallet verstuurt, kunt u de palletdozen van Bonsema uitstekend gebruiken als overdoos. In ons ruime assortiment vindt u verpakkingen in diverse formaten. Zo hebben we dozen met dezelfde afmetingen als uw pallets en dozen die kleiner zijn maar gestapeld exact passen. Voor een optimale stevigheid bieden wij palletdozen gemaakt in een sterke dubbel golf kwaliteit. De kartonnen dozen zijn op maat en in grote en kleine hoeveelheden te bestellen bij Bonsema, uw totaalleverancier!

Kartonnen palletdozen

Ook voor het leveren van grote en zware producten zijn de kartonnen palletdozen van Bonsema uitermate geschikt. Het gebruikte karton heeft een optimale stevigheid en is goedkoop. Daarnaast kunt u de dozen eenvoudig opvouwen en bewaren als u ze niet nodig hebt. Personaliseer uw kartonnen palletdozen door de verpakking te bedrukken met uw huisstijl of logo. Zo maakt u van uw verzenddozen een mooi visitekaartje voor uw bedrijf!

Palletdozen kopen

In de webwinkel van Bonsema vindt u alles wat u nodig hebt voor het verzenden van uw producten. Zo kunt u niet alleen palletdozen kopen, maar ook stijlvolle witte dozen. Daarnaast bieden wij ook toebehoren voor een veilige verzending zoals luchtkussenzakjes. Als u vragen hebt over het kopen van palletdozen dan adviseren wij u om contact op te nemen met onze deskundige klantenservice. Onze medewerkers helpen u graag verder!