Wilt u graag meer informatie? Vraag het aan onze experts!

Vraag vrijblijvend advies aan

Vouwdozen

Bonsema Verpakking is dé specialist in verpakkingsmateriaal. Wij kunnen u helpen aan verschillende kartonnen dozen zoals vouwdozen of verzenddozen. Sommige dozen lenen zich beter te gebruiken voor een bepaald product dan andere. Wij van Bonsema Verpakking staan u graag te woord over de verschillende mogelijkheden. Onze specialisten kunnen u altijd helpen met vragen over verpakkingsmaterialen. Neem gerust contact met ons op!

Vouwdozen bedrukken

U kunt uw vouwdozen bedrukken bij Bonsema Verpakking. Zo kunt u uw eigen huisstijl door laten voeren in uw verpakkingen voor een professionele look. Wij kunnen al vouwdozen bedrukken met een kleine oplage zodat het voor iedereen toegankelijk is. Daarnaast kunt u ons volledige aanbod vinden in onze webshop, maar u kunt ook langskomen in een van onze showroom! Wij hebben een groot aanbod aan Amerikaanse vouwdozen, dus veelal op voorraad zijn!

 

Vouwdozen karton

Het in beheer houden van vouwdozen van karton kan een hoop ruimte in beslag nemen. Daarom bieden wij de ‘beheer’ service aan. Dit houdt in dat wij uw dozen in beheer houden totdat u ze nodig heeft. Zo bespaard u aan opslag en kunt u de ruimte benutten voor andere zaken. Vouwdozen van karton zijn makkelijk stapelbaar en nemen daarom weinig ruimte in beslag. Bonsema Verpakking zorgt er altijd voor dat u als klant tevreden bent. Daarom kunt u voor al uw vragen en wensen bij ons terecht!

Vouwdozen kopen

Bonsema Verpakking heeft een ruim aanbod aan verschillende verpakkingsmaterialen. Als u graag vouwdozen kopen wilt dan kan dat bij ons! Ook kunnen wij uw dozen laten bedrukken voor een eigen persoonlijke stijl. Wij denken graag mee met al uw wensen om zo tot een passend advies te komen, zodat u geen zorgen heeft over uw verpakkingsmaterialen. Wij kunnen ook dozen op maat maken, waardoor u altijd de juiste vouwdozen kopen kunt! Neem contact met ons op via onze webshop of kom langs in een van onze showrooms!