Wilt u graag meer informatie? Vraag het aan onze experts!

Vraag vrijblijvend advies aan

Boekverpakking

Niemand ontvangt graag een beschadigd of gekreukt pakket via de post, vooral niet als het om boeken gaat. Met de speciale boekverpakking van Bonsema Verpakking hoeven uw klanten zich hier niet druk om te maken. Wij hebben in ons assortiment vele maten zodat boeken van verschillende afmeting verzonden kunnen worden. U kunt de verzenddozen beplakken met tape waar uw logo op is bedrukt. Hierdoor personaliseert u de boekverpakking!

Boekverpakking karton

Bij Bonsema Verpakking kunt u de boekverpakking van karton op maat lukken bedrukken. Wij beschikken over een speciale machine waardoor we de kartonnen dozen kunnen voorzien van logo’s, teksten of andere afbeeldingen. Daarnaast kunt u uw boekverpakking van karton in grote of kleine hoeveelheden bestellen en laten bedrukken. Dit is ideaal wanneer u niet veel nodig heeft voor uw winkel. Wilt u de mogelijkheden weten? Vraag dan een offerte aan of neem contact op!

Boekverpakking brievenbus

Wij hebben vele maten in het assortiment, hierdoor beschikken wij ook over boekverpakking die in de brievenbus past. Sterker nog, bij de meeste boekverpakkingen kunt u zelf de dikte bepalen. Het ligt dan aan het boek of het pakketje door de brievenbus past. Wilt u graag boekverpakking die door de brievenbus past kopen maar heeft u niet veel ruimte om de dozen te bewaren? In overleg kunnen wij voor de dozen op voorraad houden, u profiteer hierbij van supersnelle levering!

Boekverpakking wit

Een stijlvolle manier om uw boek te verzenden is met de boekverpakking in de kleur wit uit ons assortiment. Naast verpakkingsmateriaal kunt u ook bij de totaalleverancier Bonsema Verpakking terecht voor folie, magazijn machines en werkkleding. Wij willen u graag de totaaloplossing bieden voor uw probleem. Wanneer u de boekverpakking in het wit of een ander product wilt bestellen raden wij aan om contact op te nemen met onze klantenservice. De adviseurs van Bonsema Verpakking helpen u graag verder!