Wilt u graag meer informatie? Vraag het aan onze experts!

Vraag vrijblijvend advies aan

A5 dozen

Ook voor het verpakken van drukwerk van A5 formaat vindt u de juiste dozen bij Bonsema Verpakking. Deze A5 dozen zijn net zoals onze andere dozen erg stevig en in verschillende dieptes verkrijgbaar. U kunt deze uiteraard in grote aantallen bestellen. Wanneer u hier niet het budget voor heeft kunt u in onze webwinkel de dozen ook in kleinere aantallen kopen! Uiteraard kunt u deze dozen op maat laten bedrukken met onze speciale machine. Hiermee krijgen uw A5 dozen een professioneel eindresultaat!

A6 dozen

Ook voor een kleiner formaat bent u bij Bonsema Verpakking aan het juiste adres. In onze webwinkel vindt u namelijk A6 dozen. Deze kunt u eenvoudig bestellen door contact op te nemen met onze deskundige klantenservice. Wij zijn een totaalleverancier als het gaat om verpakkingsmateriaal. Naast drukwerkdozen kunt u ook bij ons terecht voor opvulmateriaal, labels, etiketten en pallets. Tevens zijn wij leverancier van verschillende kantoorartikelen, die u net zoals de A6 dozen, kunt laten bedrukken!

A5 dozen bestellen

Door een offerte aan te vragen of contact op te nemen kunt u eenvoudig A5 dozen bestellen. Klantenrelatie en service hebben wij hoog in het vaandel staan. Dit betekent dat u altijd persoonlijk contact krijgt met één van onze medewerkers. Daarnaast kunt u bij elke medewerker terecht voor het bestellen van verschillende producten. Wij zijn een meedenkend bedrijf en vinden graag de beste oplossing voor u! U kunt altijd langskomen op afspraak in Groningen bij ons bedrijf. A5 dozen bestellen doet u bij Bonsema Verpakking!