Wilt u graag meer informatie? Vraag het aan onze experts!

Vraag vrijblijvend advies aan

A4 dozen

Het meest gebruikelijke formaat voor drukwerk is A4. Wanneer u dit drukwerk wilt verpakken kunt u de A4 dozen uit ons ruime assortiment gebruiken. Deze dozen zijn erg stevig en kwalitatief. Bovendien heeft u de keuze uit verschillende dieptes, zodat u voor het verzenden van verschillende aantallen drukwerk de juiste doos kunt kiezen. Wanneer u een grotere maat wenst kunt u kijken bij ons aanbod A3 dozen. Met ons tape en opvulmateriaal zorgt u ervoor dat de A4 dozen goed sluiten en dat uw product stevig is verpakt. Zo komt de bestelling in optimale conditie aan bij uw klanten!

A4 dozen karton

Het is mogelijk om de A4 dozen van karton te laten bedrukken bij Bonsema Verpakking. Onze speciale machine kan op maat én in kleine hoeveelheden de dozen bedrukken. Dit is ideaal wanneer u wel professionele drukwerkdozen wilt, maar u minder te besteden hebt. Wanneer u niet veel ruimte heeft om de dozen te bewaren, kunnen wij deze op voorraad houden. Zo staan de A4 dozen van karton niet in de weg en kunnen deze snel aan u worden geleverd!

A4 dozen kopen

Bonsema Verpakking is een totaalleverancier als het gaat om verpakkingsmateriaal. Maar naast A4 dozen kopen, bent u ook bij ons aan het juiste adres voor magazijnbenodigdheden, pallets en kantoorartikelen! U bestelt deze eenvoudig in onze webwinkel of u vraagt een offerte aan. Eén van onze medewerkers zal vervolgens snel contact met u opnemen. Het contact bij Bonsema Verpakking is altijd persoonlijk en u zult één persoonlijk aanspreekpunt hebben voor alle producten. A4 dozen kopen doet u bij Bonsema Verpakking!