Wilt u graag meer informatie? Vraag het aan onze experts!

Vraag vrijblijvend advies aan

A3 dozen

Het is niet makkelijk om drukwerk in A3-formaat de verpakken, maar met onze A3 dozen is dit een eitje! Deze sterke, stevige dozen zijn verkrijgbaar in verschillende dieptes. Zo heeft u bij ons de juiste dozen voor verschillende aantallen drukwerk! De kwalitatieve dozen beschermen uw drukwerk optimaal wanneer u tape gebruikt waarmee u de dozen sluit. Deze tape kunt u laten bedrukken, zodat uw pakket er ook erg professioneel uit ziet. Naast A3 dozen vindt u ook A4, A5, A6 en A7 kartonnen dozen in het assortiment van Bonsema Verpakking.

Kartonnen A3 dozen

Wij leveren de kartonnen A3 dozen in grote hoeveelheden indien gewenst. Heeft u niet veel dozen nodig? Dan is het ook mogelijk om de dozen in kleinere hoeveelheden te bestellen bij Bonsema Verpakking! Uiteraard kunt u deze ook op maat laten bedrukken door onze speciale machine. Beschikt u niet over de juiste ruimte waar u de drukwerkdozen kunt bewaren? U kunt gebruik maken van ons voorraadbeheer. Dit betekent dat wij de kartonnen A3 dozen op voorraad houden en dat deze supersnel aan u geleverd kunnen worden.

A3 dozen bestellen

In onze webwinkel kunt u eenvoudig de A3 dozen bestellen of een offerte aanvragen! Wij zijn dé totaalleverancier als het gaat om verpakkingsmaterialen. Daarnaast vindt u in ons brede aanbod magazijnbenodigdheden, werkkleding en kantoorartikelen. Wanneer u een offerte aanvraagt krijgt u persoonlijk contact met één van onze medewerkers. Bij hem of haar kunt u alle producten bestellen. Voor vragen over A3 dozen bestellen bij Bonsema Verpakking kunt u terecht bij onze deskundige klantenservice!