Wilt u graag meer informatie? Vraag het aan onze experts!

Vraag vrijblijvend advies aan

Witte doos

Wilt u een hoge kwaliteit witte doos bestellen voor het verzenden van pakketten? Dan zit u helemaal goed bij Bonsema Verpakking! Al sinds 1917 leveren wij hoge kwaliteit verpakkingsmateriaal, van dozen tot folie en opvulmateriaal. We zorgen er graag voor dat uw verzending in optimale staat aankomt bij de ontvanger. Bij het produceren van onze kartonnen dozen gebruiken we alleen de stevigste materialen. Als u hier helemaal zeker van wilt zijn, bestelt u eenvoudig en voordelig een witte doos bij Bonsema Verpakking!

Witte doos met deksel

U kunt in ons uitgebreide online aanbod eenvoudig een witte doos met deksel voor uw verzending vinden. Bonsema Verpakking biedt u vele verschillende soorten verzenddozen, die u alleen maar zelf in elkaar hoeft te zetten. Dozen met kleppen kunt u eenvoudig afsluiten met folie en tape. In het geval van een witte doos met deksel is dat niet nodig. U schuift de flappen van het deksel simpelweg in de doos om deze volledig af te sluiten.

Witte doos kopen

Bij Bonsema Verpakking kunt u in iedere gewenste hoeveelheid een witte doos kopen. Onze uitgebreide winkel is zeer geschikt voor mensen die regelmatig pakketten verzenden. Ook als u dit minder vaak doet, zijn wij het aangewezen adres. U kunt bij ons een witte doos kopen in ieder gewenst formaat. Staan de afmetingen van uw voorkeur niet op onze website vermeld? Geef deze dan gerust aan ons door, zodat wij u postdozen op maat kunnen leveren! Met onze speciale machine krijgt u uw witte dozen precies zoals u ze hebben wilt.

Witte doos bedrukken

Voor geheel gepersonaliseerd verpakkingsmateriaal, kan Bonsema Verpakking uw witte doos bedrukken. Zo kunnen wij uw Amerikaanse vouwdozen voorzien van uw huisstijl of bedrijfslogo. Hierdoor kan uw klant meteen zien van wie het pakket afkomstig is! Ook persoonlijker bezorgingen kunnen wij vormgeven door een witte doos te bedrukken. Wat dacht u bijvoorbeeld van vrolijke ballonnen of confetti op een verjaardagsverpakking? De mogelijkheden zijn eindeloos. Vraag bij Bonsema Verpakking eenvoudig en vrijblijvend een offerte aan of neem contact met ons op voor meer opties!