Wilt u graag meer informatie? Vraag het aan onze experts!

Vraag vrijblijvend advies aan

Kleine doosjes

Bij Bonsema Verpakking vindt u voor iedere verzending verpakkingen in een passend formaat. Daarom kunt u bij ons zowel grote als kleine doosjes bestellen. Zo bent u bij ons aan het juiste adres voor brievenbusdozen in A4 of A5 formaat. Maar ook kleinere documenten en andere voorwerpen kunnen met ons betrouwbare verpakkingsmateriaal veilig worden verzonden. Heeft u pakketjes van geringe of verschillende groottes te verzenden? Dan bieden de kleine doosjes van Bonsema Verpakking altijd uitkomst!

Kleine doosjes karton

Als u zeker wilt zijn dat uw verzending in perfecte staat arriveert, komen onze kleine doosjes van stevig karton goed van pas! Bij het fabriceren van ons verpakkingsmateriaal gebruiken wij karton van de allerhoogste kwaliteit. Dit geldt ook voor kartonnen dozen van grotere formaten. Al sinds 1917 leveren wij verpakkingsmaterialen waar u letterlijk op kunt bouwen! Bekijk ons online assortiment voor kleine doosjes van karton van uw gewenste afmetingen. Staan deze niet vermeld? Neem dan contact met ons op voor vakwerk op maat!

Kleine doosjes met deksel

Bonsema Verpakking is uw vaste adres als u kleine doosjes met deksel wilt bestellen. U kunt bij ons kiezen uit dozen met een deksel dat u zelf dicht kunt plakken en sluitingen met een insteekklep. Ook Amerikaanse vouwdozen behoren tot de mogelijkheden. Deze zijn in ieder gewenst formaat verkrijgbaar. Door kleine doosjes met deksel te bestellen kunt u uw verpakking veilig verzegelen en verzenden. Met Bonsema Verpakking krijgt u uw spullen in topconditie van A naar B.

Kleine doosjes bedrukken

Een goede verpakking is hét visitekaartje voor uw onderneming. Daarom kunt u bij ons uw kleine doosjes laten bedrukken! Wat dacht u bijvoorbeeld van kleine verzenddozen met uw naam, logo en/of huisstijl erop? Zo maakt u uw pakket direct herkenbaar voor de ontvanger. Bovendien maakt u zich met een dergelijke verpakking gemakkelijk herkenbaar! Zowel grote als kleine doosjes laten bedrukken is mogelijk bij Bonsema Verpakking. Wij maken uw verzending graag persoonlijk en herkenbaar voor uw klanten en uzelf!

Kleine doosjes bestellen

Met het grootste gemak kunt u kleine doosjes bestellen bij Bonsema Verpakking met gangbare afmetingen van uw keuze. Bekijk op onze website naar het soort verpakking dat u nodig heeft. Neem gerust contact met ons op voor een gedetailleerde offerte als u een keuze heeft kunnen maken. Dit kunt u ook doen als u onze kleine doosjes wilt bestellen in een afwijkend formaat. Laat ons uw wensen weten en wij komen bij u terug met een passend aanbod. Dat is nou de service van Bonsema Verpakking!